Resultaten voor Spiegelbeeld

Introductie van Spiegelbeeld

Spiegelbeeld

Klik hier voor een proefabonnement op Spiegelbeeld - 3 nummers voor maar € 15,-!

Spiegelbeeld is een onafhankelijk en objectief tijdschrift dat maandelijks een gevarieerd aantal artikelen en vaste rubrieken publiceert over onderwerpen zoals mens & maatschappij, gezondheid, spiritualiteit, religie, natuur en milieu. De artikelen kunnen ondersteunend werken in een persoonlijk ontwikkeling- en bewustwordingsproces. Tevens kunnen de artikelen bijdragen tot een meer helder inzicht in het persoonlijke denken, voelen en handelen.

Spiegelbeeld is iedere maand in vrijwel alle tijdschriftenwinkels en stationskiosken zoals: Bruna, Boekelier, Ako, Primera en Bijenkorf te koop. In totaal is Spiegelbeeld in ruim 2000 winkels te koop verspreid over Nederland en Belgie.

Een los exemplaar kost €5,95. U kunt ook kiezen voor een jaarabonnement van €52,50. U ontvangt dan bij uw abonnement een leuk geschenk en uiteraard ligt dan iedere maand de nieuwe Spiegelbeeld bij u in de brievenbus. 

Abonnementsopgave kan via dit formulier of via het telefoonnummer van Spiegelbeeld: 040-2220418

www.spiegelbeeld.nl

Spiegelbeeld proefabonnement 
(4 nummers voor € 15,-)Quote

Stilte is de moeder der waarheid.

Benjamin Disraeli, Brits staatsmanBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.