Resultaten voor Spiegelbeeld

Introductie van Spiegelbeeld

Spiegelbeeld

Klik hier voor een proefabonnement op Spiegelbeeld - 3 nummers voor maar € 15,-!

Spiegelbeeld is een onafhankelijk en objectief tijdschrift dat maandelijks een gevarieerd aantal artikelen en vaste rubrieken publiceert over onderwerpen zoals mens & maatschappij, gezondheid, spiritualiteit, religie, natuur en milieu. De artikelen kunnen ondersteunend werken in een persoonlijk ontwikkeling- en bewustwordingsproces. Tevens kunnen de artikelen bijdragen tot een meer helder inzicht in het persoonlijke denken, voelen en handelen.

Spiegelbeeld is iedere maand in vrijwel alle tijdschriftenwinkels en stationskiosken zoals: Bruna, Boekelier, Ako, Primera en Bijenkorf te koop. In totaal is Spiegelbeeld in ruim 2000 winkels te koop verspreid over Nederland en Belgie.

Een los exemplaar kost €5,95. U kunt ook kiezen voor een jaarabonnement van €52,50. U ontvangt dan bij uw abonnement een leuk geschenk en uiteraard ligt dan iedere maand de nieuwe Spiegelbeeld bij u in de brievenbus. 

Abonnementsopgave kan via dit formulier of via het telefoonnummer van Spiegelbeeld: 040-2220418

www.spiegelbeeld.nl

Spiegelbeeld proefabonnement 
(4 nummers voor € 15,-)Quote

Je kunt niet liefhebben zonder jezelf open te stellen, en wanneer je dat doet bestaat de kans dat je eronder zult lijden. Dat is het risico van liefhebben.

Isabelle Adjani, Frans actriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.