Resultaten voor Gerry Damen

Introductie van Gerry Damen

Gerry Damen

Mijn naam is Gerry Damen en ik ben de vrouw achter praktijk Hagetessa. Wat voor mij belangrijk is, is dat Spirit op Aarde hoort. Of anders gezegd, we zijn allemaal spirituele wezens. En wij niet alleen, we leven in een wereld vol bezieling, als we er maar voor open staan.

Helaas leven we in een cultuur die hoofdzakelijk gericht is op het zichtbare en tastbare. Dat maakt dat we een maatschappij gecreëerd hebben die voor veel mensen zwaar is om in te leven, ondanks alle materiële gemakken. Juist de mensen die gevoelig zijn voor meer dan het zichtbare, voor energieën, voor behoeften van anderen, kunnen het in deze wereld moeilijk hebben. Toch zijn wij de mensen die de sleutel tot verandering in handen hebben. Hoe meer mensen hun gevoeligheid laten spreken, hoe meer we ons laten leiden door onze ziel om ons wezenlijke pad op aarde te bewandelen, hoe meer we deze maatschappij zelf veranderen. En daarmee maken we het voor anderen ook steeds makkelijker om te voelen wat goed voor hen is en dat neer te zetten in hun leven.

Mijn manier om de wereld een beetje te veranderen is door het schrijven van artikelen over spiritualiteit, hooggevoeligheid, sjamanisme en paganisme. En door het geven van cursussen, workshops en consulten. Ik richt me daarbij specifiek op (hoog)gevoelige mensen die van hun gevoeligheid een kracht willen maken in plaats van een last, die meer willen weten over het pad van hun ziel en hoe hun potentieel op aarde willen zetten. Mensen die meer willen weten over de energetische werelden, hun bewoners en de rol die zij kunnen spelen in iemand leven zijn bij mij ook van harte welkom.

Website www.energiewerk.aanhet.net 
Email: [email protected] 
Telefoon: 070 - 3945749 
Mobiel: 06 - 12802897
Quote

Zet alles op het spel voor de liefde, als je een echt mens bent. Zo niet, verlaat dan deze bijeenkomst. Met halfslachtigheid bereik je niet het hoogste geluk. Je gaat op weg om God te zoeken, maar blijft voortdurend op slechte plaatsen steken. Wacht niet langer. Duik in de oceaan, laat alles achter, wordt een met de zee. Zwijgend, afwezig, volg je een lange weg, niets dan glorie.

Rumi, SoefidichterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.