Resultaten voor Door Frankema

Introductie van Door Frankema

Door Frankema

 

Door Frankema; woonachtig te Amsterdam, getrouwd en moeder van twee dochters - werkte eerst als fysiotherapeute in de reguliere gezondheidszorg en combineerde later natuurgeneeskunde en de verschillende vormen van alternatieve psychotherapie in haar privé-praktijk in Amsterdam.

Toen zij kinderen kreeg en voor de beslissing kwam te staan om wel of niet te vaccineren ontdekte zij dat er enorm veel verwarring en tegenstrijdige opvattingen bestaan met betrekking tot de effectiviteit en veiligheid van vaccins. Haar verlangen om feiten boven water te krijgen leidde tot meer dan tien jaar lang spitten in medisch-wetenschappelijke rapporten, artikelen, boeken en het internet.

Zij is de schrijfster van ‘Vaccin Vrij!’, een e-book over ‘gezond opgroeien zonder vaccins – hoe en waarom dat ook kan’. Te lezen (of downloaden) op www.vaccinvrij.nl en recentelijk ook op www.earth-matters.nl.

Dit e-book is enerzijds het ervaringsverhaal van een moeder van twee ongevaccineerde kinderen, en anderzijds een gestructureerd overzicht van haar zoektocht naar de wetenschappelijke onderbouwing van vaccinveiligheid. Zeer toegankelijk, vanuit het hart en de praktijk geschreven, voorziet het ouders van de ontbrekende informatie die nodig is voor het maken van een persoonlijke en verantwoorde vaccinatiekeuze.

Op www.vaccinvrij.nl is ook ruimte gecreëerd voor een ‘ouderplatform’. Het doel is een stem te geven aan de groeiende groep ouders met ervaringen die afwijken van het huidige beeld dat vaccins alleen maar ‘veilig en effectief zijn’. Ouders die besloten hebben om niet of gedeeltelijk te vaccineren; zich onder druk gezet voel(d)en op het consultatiebureau; ervaringen hebben met ernstige reacties na de prikken; het herstellen van vaccinatieschade en dergelijke worden uitgenodigd om contact op te nemen voor een kort interview zodat je verhaal naar buiten gebracht kan worden.

Moge de keuzes met betrekking tot de gezondheid van onze kinderen bewuste keuzes zijn!

Website: www.vaccinvrij.nl
Quote

De innigste relatie die we ooit zullen hebben is die met onszelf.

Shirley macLaine, Amerikaans actriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.