Resultaten voor Uitgeverij Akasha

Introductie van Uitgeverij Akasha

Uitgeverij Akasha

Akasha is een spirituele uitgeverij die midden in de maatschappij staat. We zijn vriendelijk, open, bewust en persoonlijk. De uitgeverij is gevestigd in het mooie Drenthe. Geïnspireerd door rust en ruimte wordt er hard gewerkt aan nieuwe boeken.

Doel
Met onze uitgeverij willen we een zo breed mogelijk scala aanbieden van boeken over bewustwording, spiritualiteit, nieuwe healingsmethoden en mandalatekenen. Hoe verschillend de inhoud en de vorm ook zijn, onze boeken stimuleren tot het ontdekken van nieuwe lagen en inzichten. Nieuwe invalshoeken en onderwerpen zijn onze inspiratie.

Ontwikkeling
Twintig jaar geleden verscheen ons eerste boek. Sindsdien is er enorm veel veranderd. Destijds was het vaak niet gemakkelijk om uit te leggen wat voor soort boeken we uitgaven, nu is dat anders: er zijn veel meer mensen die ervoor openstaan.

Meer informatie
Op deze website kun je een kijkje nemen in veel van onze boeken en vind je een activiteitenagenda van onze auteurs. Maar wie vragen heeft of een boek wil bestellen, kan ons altijd bellen: wij vinden het leuk om mensen die interesse hebben in onze boeken persoonlijk te spreken.

Harry zur Kleinsmiede
Carmijn zur Kleinsmiede
Mariët de Weerd

www.uitgeverijakasha.nl
Quote

Tijd werkt vanzelf mee als jij het toestaat in de ruimte volledig zichzelf te zijn. Dan zal er altijd genoeg tijd zijn op het juiste tijdstip voor wat bereikt wil worden. Laat oude ervaringen je niet van de wijs brengen. Begin gewoon vandaag en zonder al het oude van gisteren mee te zeulen. Het is niet nodig. Zo versplinter je je energie aan verhalen van gisteren.

Uit "Hoogstens wat diepte" van Moniek van PeltBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.