Resultaten voor Aernoudt Knecht

Introductie van Aernoudt Knecht

Aernoudt Knecht

Aernoudt studeerde psychologie (Radboud Universiteit Nijmegen) en verdiepte zich in cultuur- en godsdienstpsychologie. Hij krijgt onderwijs van verschillende leraars en bestudeert hedendaagse ontwikkelingen op het gebied van religie en spiritualiteit. Aernoudt is ook muzikant en trancedans begeleider en -trainer. Hij geeft voordrachten, workshops en trainingen in Nederland, België en Duitsland. Aernoudt is ook webdesigner en imker.

"De uitdaging ligt in het ontwikkelen van je visie op je leven en je plek in de wereld. Adem, muziek en trance zijn poorten tot de kennis en kracht in jezelf. De lege ruimte in het duister is een oceaan vol oude herinneringen en ongekende mogelijkheden!"

www.droomwever.net

---

Samen met Els van Sonhoven beheert Aernoudt www.trancedans.net

We willen onze inspiraties met je delen over trance, dans en muziek. We bieden je artikelen, boek-, film-, en muziektips, en natuurlijk de activiteiten die we organiseren.

We nodigen je uit om je dromen te dansen, steeds meer jezelf te worden, en bewust een scheppende rol te spelen in het leven op onze prachtige planeet!

Els en Aernoudt

www.trancedans.net
Quote

En op de achtste dag schiep de mens God.

Loesje, Nederlands postermeisjeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.