Resultaten voor Eric Huysmans

Introductie van Eric Huysmans

Eric Huysmans

Na twee studies –  economische geografie en bedrijfskunde – en een 15-jarige carrière in het bedrijfsleven, o.a. als marketingadviseur en bankdirecteur werd het mij in 1999 duidelijk dat ik mijn geluk niet zou vinden in een managersfunctie in loondienstverband. Ik zocht een coach om er achter te komen waar de schoen bij mij wrong en wat ik verder wilde met mijn leven. In dat coachtraject ontdekte ik al snel dat ik wilde doen wat die coach met mij aan het doen was. En zo geschiedde.

In 2000 ben ik opleidingen gestart in Psychic Reading en NLP-coaching en heb ik een eigen praktijk opgericht in Breda onder de naam SensAbility. Hierin begeleid ik sindsdien, samen met mijn vrouw Marga, mensen in hun persoonlijke, professionele en spirituele ontwikkeling. Wij werken zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten in Nederland en België. In de jaren daarna ben ik me continu blijven scholen en heb ik opleidingen en cursussen gevolgd in het werken met Kern Kwadranten, Transformational Breathing (Ademwerk), Alfatraining, Reiki, Universal White Time Healing, Merkaba en Jassentechniek. Daarnaast heb ik de mysterieschool gevolgd aan de Damanhur University, heb ik meerdere keren de Oneness University in India bezocht en geef ik Oneness Deeksha’s.

Ook ben ik sinds 2000 een veellezer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en esoterie. Eén van de onderwerpen die mij zeer is gaan boeien is de Maya-kalender, en met name de onderzoeken die daarnaar gedaan zijn door Carl Johan Calleman. Ik ben in 2005 begonnen met het schrijven van boeken en artikelen over al mijn ontdekkingen. Inmiddels heb ik twee boeken gepubliceerd – ‘Stairway to Heaven’ (2007) en ‘Licht op Bewustzijn’ (2010) – en is de derde onderweg. Ook geef ik lezingen en workshops over alle in mijn boeken en artikelen behandelde onderwerpen, o.a. over het esoterische verhaal achter onze evolutie, over de Maya-kalender en over eenheidsbewustzijn. Mijn artikelen zijn te vinden op www.sensability.nl.

Website: www.sensability.nl
Quote

Wanneer de macht van de liefde de liefde voor macht overwint, zal de wereld vrede kennen.

Jimi Hendrix, Amerikaans gitaristBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.