Resultaten voor Arjan Bos

Introductie van Arjan Bos

Arjan Bos

Mijn naam is Arjan Bos, ik ben vrijlieft, vader van drie kinderen en woon in Delft.

Een veelkleurig pallet aan ervaringen in allerlei reizen, banen en levensvisies vormden de basis voor het opzetten van Stichting Earth Matters. De internet tv serie Crowd Power die ik met Martijn van Staveren heb gemaakt was daarin voor mij van grote betekenis.

Het in de dagelijkse praktijk brengen van de inzichten die daarmee gepaard gaan is sindsdien een boeiende paradigmaverschuiving in bewustzijn gebleken, waarin het terugvallen op eigen kracht, het enige is wat werkelijk vaste grond onder de voeten geeft. 

Het is mij een kostbaar genoegen om deze bizarre realiteit, samen met Moniek, dagelijks te ontdekken en met zachte kracht, stralend rond te leven.
Quote

"De weinigen die het systeem zullen begrijpen, zullen zo geïnteresseerd zijn in haar winsten of zo afhankelijk zijn van haar gunsten, dat er geen oppositie in deze klasse zal zijn, terwijl anderzijds de grote massa aan mensen, geestelijk onbekwaam om de enorme voordelen te begrijpen… de last (het systeem) zonder klachten zal dragen, en wellicht niet door zal hebben dat het systeem vijandig is aan hun grootste belangen."

Rothschild Brothers Londen, communiqué to associates in New York, June 25, 1863Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.