Resultaten voor Betteke Visserman

Introductie van Betteke Visserman

Betteke Visserman

Betteke Visserman houdt zich sinds 1968 intensief bezig met voeding. Zij heeft zowel de reguliere als de complemantaire voedingsleer bestudeerd, onder meer door een opleiding te volgen tot docent voedingsleer en gezondheidskunde. Studie van de Oosterse voedingsleer wekte haar interesse voor de Chineese geneeskunde. Zij behaalde diploma's voor Acupuncturist, Chinees Herbalist en TuiNa therapeut.

in 1995 vestigde zij haar praktijk voor traditionele Chinese geneeskunde en voedingstherapie. Vanaf 1999 is zij als docent voedingsleer verbonden aan de Academie voor Chinese geneeskunst "Qing Bai".

Website: www.vitalevoedingsvisie.nl

Praktijk:

Sonnenbergstraat 18
7203 DX  ZUTPHEN
0575-546838

[email protected]
Quote

"De weinigen die het systeem zullen begrijpen, zullen zo geïnteresseerd zijn in haar winsten of zo afhankelijk zijn van haar gunsten, dat er geen oppositie in deze klasse zal zijn, terwijl anderzijds de grote massa aan mensen, geestelijk onbekwaam om de enorme voordelen te begrijpen… de last (het systeem) zonder klachten zal dragen, en wellicht niet door zal hebben dat het systeem vijandig is aan hun grootste belangen."

Rothschild Brothers Londen, communiqué to associates in New York, June 25, 1863Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.