Resultaten voor Martijn van Staveren

Introductie van Martijn van Staveren

Martijn van Staveren

"Door openlijk en vrijuit te spreken over mijn kennis en ervaringen, stel ik deze informatie beschikbaar voor het publieke domein. Ik doe dit door kwetsbaar te zijn en zonder schaamte te vertellen, wetende dat slechts enkelen werkelijk kunnen en willen Zien"

Mijn naam is Martijn van Staveren. In mijn eigen Ware bewustzijn (niet persoonsgebonden), draag ik expliciete kristalheldere herinneringen uit andere werkelijkheden. Hierdoor ervaar ik de huidige werkelijkheid als een tussenstation van verschillende andere werelden van bewustzijn. Ik ben vanaf mijn geboorte bewust bezig mee te werken om een volledig achter de schermen gehouden "Werkelijkheid van Oorsprong" terug te kunnen laten keren in het Menselijke bewustzijn op Aarde. Mijn motivatie hierbij is dat er in het Innerlijke van de Aardse Mens een kracht schuilt, welke volledig zichtbaar gemaakt kan en mag wordenDeze Kracht brengt Menselijk Bewustzijn terug naar, zoals ik het vaak noem, "Het Land van Ooit". Bewust zijn in tijd- en vormloosheid. 

Meer over Martijn op zijn website: martijnvanstaveren.nl
Quote

Stel je voor dat alles een illusie is, dat er niets bestaat? In dat geval heb ik absoluut te veel betaald voor mijn tapijt.

Woody Allen, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.