Resultaten voor Esther Haasnoot

Introductie van Esther Haasnoot

Esther Haasnoot

Als gepassioneerde en onconventionele denker voel ik een sterke gedrevenheid om het mysterie van het leven te beschouwen. Met mijn hart en intuïtie als kompas laat ik mij voeren op mijn levenspad. Soms over hobbels en door diepe kuilen, maar hoe ik mijn weg ook afleg, het brengt mij altijd nieuwe mogelijkheden en ervaringen.

Al heel jong voelde ik de behoefte om tot diepere inzichten te komen vanuit een hoger perspectief. Een innerlijke leiding ervarend zijn liefde, spiritualiteit en kwantumfysica de bouwstenen geworden voor mijn verdere leven.

Inzicht, verdieping, integratie en verandering in bewustzijn ervaar ik niet alleen als noodzakelijk voor het kunnen leiden van een authentiek leven, maar ook als een leidraad voor heling, groei en het ervaren van liefde en geluk.

Wij leven met zijn allen in een kwantumveld (energetische veld). Al dan niet bewust participeren wij onophoudelijk in een wereld waar alles met alles verbonden is.

Vanuit het perspectief dat alles met alles verbonden is, zijn onze gedachten, emoties, woorden en acties als stenen die je werpt in een vijver. De rimpelingen die het veroorzaakt, reiken ver in alle richtingen. Ik denk dat wij vaak te weinig beseffen hoe krachtig deze impact kan zijn.

Wanneer wij tegen onze wezenlijke en ware natuur in blijven handelen, creëren wij een wereld, maatschappij, milieu en persoonlijk leven die hier niet mee in overeenstemming is. Bewustzijnscrisis is de grondslag voor problemen.

Earth Matters weet krachtig in deze vijver te roeren. Het is een geweldige stichting die een bron van inspiratie is voor een bewustere, gezondere, harmonieuze en vrijere samenleving. Het maakt mij heel blij gezamenlijk deze missie en visie uit te kunnen dragen. Op deze manier wil ik bijdragen aan een mooiere, bewuster en liefdevollere samenleving.

“Be the change that you wish to see in the world.” ― Mahatma Gandhi
Quote

Je moet het vertrouwen in de mensheid niet verliezen. De mensheid is als een oceaan: als een paar druppels van de oceaan vuil zijn raakt de oceaan niet vervuild.

Mohandas Gandhi, Indiaas staatsmanBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.