Resultaten voor Jules van der Veldt

Introductie van Jules van der Veldt

Jules van der Veldt

Mag ik mij even voorstellen.

Mijn naam is Jules Johannes van der Veldt (1952), roepnaam Jules, opgegroeid in een gezin met zeven kinderen en vader van vijf kinderen, waarvan een overleden. Op zoek naar de persoon die wie ik werkelijk ben, werd mijn geloof meer en meer een inspiratiebron. Hier vanuit ervoer ik dat er ook een andere, een levende spirituele, werkelijkheid bestaat. Door de jaren heen heb ik geleerd open te staan voor het ontvangen van geïnspireerde informatie. Dagelijks stem ik hiertoe af en zet de inspiraties op het web. Wellicht spreekt het ook jou aan.

Sinds 2005 werk ik dagelijks samen met mijn partner Marieke de Vrij die eveneens al langdurig geinspireerd wordt. Ons werk is bedoeld om de innerlijke verantwoordelijkheid ten opzichte van het eigen zielenleven te vergroten en in gemeenschapszin zichtbaar te versterken. Om mensen dagelijks op te roepen zielsecht te durven leven, ook in verantwoording naar de plaats die zij vervullen in de maatschappij. Wij doen dit doormiddel van meerdere activiteiten zoals lezingen, trainingen, begeleidingsconsulten en het uitbrengen van boeken. Heb je belangstelling zie www.devrijemare.nl of www.tijdschriftvrij.nl onder Agenda.

Vele vrijwilligers ondersteunen dit werk. Veel van de activiteiten vinden plaats in ons Centrum Het Vrije Veld te Mantinge.

Warme groet,

Jules

www.gradalis.nl
Quote

Ik bid niet omdat ik God niet wil vervelen.

Orson Welles, Amerikaans acteur en auteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.