Resultaten voor Johan Herder

Introductie van Johan Herder

Johan Herder

Geboren in het jaar 1984 en opgegroeid in Friesland. Met een passie voor film en video in Leeuwarden Communicatie & Multimedia design gestudeerd. Eenmaal afgestudeerd zag ik mijn kans schoon om het even lekker anders te doen! Heb mijn tas ingepakt en ben naar de Balkan gereisd waar ik een half jaar in een community heb geleefd. Spiegelen aan de natuur en authenticiteit was het uitgangspunt. Na dit avontuur met mijn tas op de rug, gitaar in de hand en duim omhoog door Brazilië naar de Amazone gereisd. Een nieuw wereld deel, een nieuwe cultuur maar hetzelfde uitgangspunt. Na een aantal maanden in de jungle weer teruggekeerd naar de Balkan, Nederland en in Zuid-Afrika een half jaar aan het UBUNTU project gewerkt. Het belangrijkste wat ik geleerd heb? Volg je passie en al het goede zal naar je toe komen. Hoe onlogisch het soms ook lijkt.

Op dit moment ben ik werkzaam als programmamaker bij Earth Matters TV. Hiermee willen we eerlijke en doorleefde TV maken om te informeren en te inspireren! En omdat ik nog steeds niet uitgereisd bent, hoeft u niet alleen programma’s vanuit de studio in Haren te verwachten maar ook vanaf bijzondere locaties in de wereld!  

Hartelijke groet,

Johan
Quote

It matters not who you love, where you love, why you love, when you love, or how you love, It matters only that you love.

-- John LennonBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.