Resultaten voor Bert Schwitters

Introductie van Bert Schwitters

Bert Schwitters

Bert Schwitters (Groningen, 1945) is actief op het gebied van voeding en gezondheid sinds de jaren zeventig. Daarvoor werkte hij enkele jaren als programmamaker en onderzoeksjournalist voor TV, radio en diverse media. In de tachtiger jaren legde hij legde de grondslag voor de Orthica voedingssupplementen. In die tijd schreef hij ook artikelen voor het tijdschrift ORTHO en zette hij zich in voor de promotie van de orthomoleculaire geneeswijze.

Rond 1990 begon hij aan de ontwikkeling en wereldwijde marketing van de door de Franse professor Jack Masquelier ontwikkelde producten. Over het baanbrekende werk van Masquelier schreef hij “OPCs, Dr. Masquelier’s Mark on Health.”

Eind 2011 keerde hij terug naar zijn oorspronkelijke vak en begon De Facto Publications. Hij schreef en publiceerde Health Claims Censored, een diepgaande en vernietigende kritiek op de Europese Voedings- en Gezondheidsclaims Verordening. Via zijn blog www.healthclaimscensored.com/blog houdt hij de recente ontwikkelingen op het terrein van de gezondheidsclaims bij.
Quote

"Een vriend is iemand die het lied van je hart kent en het opnieuw zal zingen als jij het vergeten bent."

Henk SmitBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.