Resultaten voor EnlightenNext

Introductie van EnlightenNext

EnlightenNext

EnlightenNext is een wereldwijde organisatie die zich richt op het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe waarden en perspectieven tussen mensen. Een nieuwe manier van samenzijn, gebaseerd op inzichten uit de traditionele verlichting en hedendaagse kennis over evolutie en de ontwikkeling van bewustzijn.

EnlightenNext is opgericht door spiritueel leraar en cultureel visionair Andrew Cohen en heeft centra over de hele wereld, waaronder één in Amsterdam. Met onze activiteiten inspireren we een wereldwijde beweging van ‘evolutionairen’. Mensen die zich in deze tijd van grote verandering en toenemende complexiteit bezig houden met vragen zoals:

  • Wat is de betekenis van verlichting in deze tijd?
  • Wat betekent het om samen vanuit een verlicht perspectief te leven?
  • Wat is mijn rol in het creëren van een positieve toekomst?

EnlightenNext biedt mogelijkheden om deze levensvragen vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. We inspireren je graag met onze activiteiten, artikelen, video's & audio's!

Website: enlightennext.nl
Quote

Als we het durfden, als onze maatschappij werkelijk ballen had, dan zouden we de misstanden in deze maatschappij aanpakken.

Jerry Garcia, zanger Grateful DeadBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.