Resultaten voor EnlightenNext

Introductie van EnlightenNext

EnlightenNext

EnlightenNext is een wereldwijde organisatie die zich richt op het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe waarden en perspectieven tussen mensen. Een nieuwe manier van samenzijn, gebaseerd op inzichten uit de traditionele verlichting en hedendaagse kennis over evolutie en de ontwikkeling van bewustzijn.

EnlightenNext is opgericht door spiritueel leraar en cultureel visionair Andrew Cohen en heeft centra over de hele wereld, waaronder één in Amsterdam. Met onze activiteiten inspireren we een wereldwijde beweging van ‘evolutionairen’. Mensen die zich in deze tijd van grote verandering en toenemende complexiteit bezig houden met vragen zoals:

  • Wat is de betekenis van verlichting in deze tijd?
  • Wat betekent het om samen vanuit een verlicht perspectief te leven?
  • Wat is mijn rol in het creëren van een positieve toekomst?

EnlightenNext biedt mogelijkheden om deze levensvragen vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. We inspireren je graag met onze activiteiten, artikelen, video's & audio's!

Website: enlightennext.nl
Quote

Je zit voortdurend met jezelf opgescheept, wat je ook doet. Je moet je tot je eigen God richten in je eigen tempel. Het komt allemaal op jezelf neer vriend.

John Lennon, Brits popsterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.