CDC weet al tien jaar dat de link tussen autisme en BMR-vaccin bestaat | waarheid over vaccinfraude komt boven water

Still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:33885
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Vaccinaties, Farma, Gezondheid, (Verborgen) nieuws, Editors choice, Blijvend actueel

(Earth Matters | door Door Frankema) Eindelijk, nieuws waar we op zitten te wachten! Overgewaaid uit Amerika. Een klokkenluider heeft aangekondigd dat het CDC opzettelijk wetenschappelijk bewijs heeft achtergehouden die de link tussen het BMR vaccin en autisme aantoont.

"This is not just a health crisis, it's a journalistic crisis. Journalists have to stop taking the word of a captive agency with a vested interest in thimerosal, and instead look at the science." 

Age of Autism

CDC staat voor ‘Centre of Disease Control’, een uiterst belangrijk beleidsvormend orgaan in de Verenigde Staten. Wat Wall Street is voor de financiële wereld, is het CDC voor de medische wereld. Alles wat de autoriteiten van het CDC zeggen of besluiten wordt door medici, wetenschappers en politici gevolgd en heeft een effect op het vaccinatiebeleid in de rest van de wereld.

Een hooggeplaatste wetenschapper, werkzaam bij het CDC, Dr. William Thompson heeft contact gezocht met Brian Hooker, een ‘vaccine industry watchdog’ en verklaard dat hij heeft meegewerkt aan gepleegde fraude met betrekking tot een door het CDC uitgevoerd onderzoek. Het betreft: ‘Age at first measles-mumps-rubella vaccination in Children with autism and school matched control subjects: a population based study in Metropolitan Atlanta’ en is in 2004 op Afrikaans-Amerikaanse kinderen uitgevoerd.

Amerikaanse kinderen zijn de meest gevaccineerde kinderen ter wereld. Is het toevallig dat de Verenigde Staten ook het land is met het grootste aantal autistische kinderen? Volgens een recent rapport van het CDC is dat 1 op de 50. (1)

Meer en meer Amerikaanse ouders vragen zich af of het wel waar is dat – zoals het CDC beweert: ‘betere diagnostische methoden’  kunnen verklaren dat er de afgelopen jaren een toename heeft plaatsgevonden van 600%. Het CDC is uitgesproken pro-vacccins en blijft maar doorgaan ouders ervan te overtuigen dat hun kinderen nog beter beschermd dienen te worden middels het zoveelste nieuwe vaccin. Maar is het CDC een betrouwbaar instituut?

Denk mee, denk na

Steeds meer ouders van autistische kinderen vermoeden - of weten zeker - dat het vaccin de oorzaak is geweest van heel veel ellende. En steeds meer van hen doen hun uiterste best om de harde waarheid, die kennelijk niet in de reguliere media naar buiten mag komen – naar buiten te brengen. The ‘Thinking Mums Revolution’ is een organisatie die in eerste instantie opgezet is om families te ondersteunen bij de medische, emotionele, educatieve en financiële problemen die autistische kinderen met zich meebrengen. Ze schrijven ook een fantatisch blog! Hieronder volgt een fragment uit hun blog van 22 augustus:

“Dr. Hooker has just published a reanalysis of the data published by the CDC in 2004.  The analysis reveals what the CDC has known since then, getting the MMR “on time” results in a greater than threefold increase in the risk that a male child of African descent will develop regressive autism.  As we’ve mentioned on this blog a number of times, a twofold risk is generally considered evidence of causation in a court of law.  If we were talking about any other class of drugs than vaccines, an African-American family whose son developed autism after receiving the MMR vaccine “on time” (meaning at the time (STILL) recommended by the CDC) could sue the manufacturer in civil court and win based on the evidence unearthed during this study.  The fact that well-known CDC scientists, such as Drs. Frank DeStefano, Marshalyn Yeargin-Allsopp, and Coleen Boyle, charged with the well-being of children, knew this more than 10 years ago and did NOTHING about it is unconscionable.”

Met andere woorden: Vanaf 2004 zijn befaamde wetenschappers bij een gerenommeerd instituut ervan op de hoogte dat Amerikaanse kinderen van Afrikaanse afkomst 300% meer kans lopen op autisme als zij hun “prikjes” volgens schema krijgen. Waarom weten de ouders dat dan niet???

De volgende video is de moeite waard om te bekijken. Het vertelt wat er echt aan de hand is. Te triest voor woorden, maar we dienen er wel te weten.

 

 

Zoals gezegd heeft dr. Hooker het bovengenoemde onderzoek opnieuw geanalyseerd en hij komt tot de conclusie dat deze data aangeven dat de kans op autisme met 340% toeneemt. Het document wat hij hierover gepubliceerd heeft is hier te vinden

Als de informatie in deze video en de analyse van dr. Hooker klopt hebben dr. Tompson en  andere hooggeplaatste CDC-ambtenaren zich schuldig gemaakt aan crimineel gedrag. In officiële ‘congressional hearings’ hebben zij verklaard dat er geen link tussen autisme en het BMR vaccins is. Dat komt – gezien de kennis die ze ten tijde van deze verklaring hadden - neer op het plegen van meineed.

Dat we wakker worden moge duidelijk zijn. En dat het nieuws zich razendsnel over deze aardbol verspreidt ook. (3) Mike Adams van Natural News hoeft waarschijnlijk niet voorgesteld te worden. Deze ‘health ranger’ voorziet de wereld met de meest ‘up-to-date’ informatie op gezondheidsgebied. Op 25 augustus staat in zijn nieuwsbrief een kopie van een brief met uitermate belastende informatie richting bovengenoemde wetenschappers van het CDC. (4) Het bericht is de hele wereld al over, maar CNN ehhh.. wil het niet uitzenden. Mike Adams spreekt over de zoveelste “media cover-up”.

Yesterday, on CNN's "iReport" page, the story was posted. As of late last night, the article had 45,232 views, 178 comments,( mostly people literally begging CNN and other media to cover it,) and a staggering 17 thousand shares. This clearly is what we call "news worthy."

Helaas kijken de moeders van ‘The Thinking Mum’s Revolution’ hier niet van op.

Volgens de “mums” hebben alle grote nieuwsstations op dit moment dit uiterst belangrijke nieuws in de ban gezet. En het Autism Media Channel - die als eerste naar buiten kwam met deze informatie is ‘uit de lucht’. Merkwaardig allemaal.

Als de CDC liegt over het onderzoek van de BMR, kunnen we vertrouwen wat zij zegt over andere vaccins? Het lijkt voor veel ouders een gepasseerd station te zijn. De moeders bij “The Thinking Mums Revolution" hebben niet alleen door schade en schande moeten leren dat vaccins niet veilig zijn. Ze hebben ontdekt dat CB-artsen net zo onwetend zijn over wat ze inspuiten als de ouders zelf, wetenschappers en politici veel meer weten dan ze toegeven en dat berichten die ‘het vertrouwen in het vaccinatiebeleid kunnen schaden’ de reguliere pers (nog) niet halen. Wat hen drijft om andere moeders te ondersteunen is dat ze een harde leerschool gehad hebben waarvoor ze andere ouders trachten te waarschuwen. Wat is de waarschuwing van de moeders? Het is duidelijk. Niemand die betrokken is bij het vaccinatieprogramma kan 100 % vertrouwd worden om de gezondheid van je kind te bewaken!

‘Here at TMR, we strongly recommend that all parents learn as much as they can about vaccines and advers vaccine reactions before  they allow their children to be vaccinated. It is clear that there is no one associated with the vaccine program or the federal government who can be trusted to safeguard your childrens health.’

En dan, net als ik de laatste hand aan dit artikel leg, bereikt mij het nieuws dat  dr. Thompson onder begeleiding van de campus van het CDC afgevoerd is en er niets meer van hem vernomen is. Ik geef het verzoek van TMR door: “Please share this information far and wide so that everyone knows about it, even if the mainstream "media" refuses to report it. Perhaps this may also protect Dr. Thompson.”

We doen ons best.

..wordt vervolgd.

Bronnen:

  1. http://www.nvic.org/NVIC-Vaccine-News/April-2013/CDC-Reports-1-in-50-American-Children-Diagnosed-wi.aspx
  2. http://thinkingmomsrevolution.com/whistleblower-blows-lid-malfeasance-fraud-cdc-tuskegee-revisited/
  3. http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/08/cdc-verzwijgt-al-meer-dan-10-jaar-risicos-van-bmr-vaccins/
  4. http://www.naturalnews.com/046597_CDC_whistleblower_secret_letter_Julie_Gerberding.html

Geplaatst door Door Frankema

Door Frankema

 

Door Frankema; woonachtig te Amsterdam, getrouwd en moeder van twee dochters - werkte eerst als fysiotherapeute in de reguliere gezondheidszorg en combineerde later natuurgeneeskunde en de verschillende vormen van alternatieve psychotherapie in haar privé-praktijk in Amsterdam...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Door FrankemaLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik zoek niet, ik vind.

Pablo Picasso, Spaans kunstenaarBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.