Het grote Complot van de Moraalridders Muntz en Van de Wint

Moraalridders

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:26784
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:VPRO

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Economie, Nederland, Politiek, Media, Geheime genootschappen, Blijvend actueel, Televisie, Media en agenda, Editors choice

In de serie "Muntz en Van de Wint: Het Grote Complot - De Wereld Verklaard" gingen de Moraalridders Muntz en Van de Wint op zoek naar de alomvattende verklaring van de wereld waarin we leven. Psychologie, sociologie en politiek worden met elkaar verbonden door middel van feiten en analyses van grote internationale samenzweringen en machtsstructuren. Deze zesdelige serie werd in januari 2004 op Nederland 3 uitgezonden door de RVU en is anno 2013 nog even actueel. Het (her)bekijken meer dan waard!

Bron: youtube.com


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

"De weinigen die het systeem zullen begrijpen, zullen zo geïnteresseerd zijn in haar winsten of zo afhankelijk zijn van haar gunsten, dat er geen oppositie in deze klasse zal zijn, terwijl anderzijds de grote massa aan mensen, geestelijk onbekwaam om de enorme voordelen te begrijpen… de last (het systeem) zonder klachten zal dragen, en wellicht niet door zal hebben dat het systeem vijandig is aan hun grootste belangen."

Rothschild Brothers Londen, communiqué to associates in New York, June 25, 1863Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.