Disclosure Project

Still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:20456
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Disclosure Project

Gekoppelde categorieen
Buitenaards, Blijvend actueel

Op woensdag 9 mei 2001 zijn meer dan 20 getuigen, hooggeplaatste professionals uit het leger, overheid, veiligheidsdiensten, bedrijven, advocatuur, ruimtevaart en wetenschap naar voren gestapt in the National Press Club in Washington DC om de realiteit van UFO's, buitenaardse levensvormen en resulterende geavanceerde energie- en aandrijvingtechnologieën aan te tonen.

Deze 20 personen maken onderdeel uit van een groep van inmiddels 450 geaccrediteerde professionals (waaronder bekenden zoals Apollo astronaut dr. Brian O'Leary) met eerstehands ervaringen met UFO's. Het Disclosure Project zet de gegevens op een rij voor 3 essentiële gebieden:

  1. Wat is het bewijs, wat ondersteunt de verklaringen, overheidsdocumenten etc.
  2. Het mechanisme van geheimhouding, zonder dit uit te leggen heeft het eerste punt geen enkel fundament. “Dit kan niet waar zijn, anders wisten we het allang” zou ieder rationeel mens terecht zeggen. 
  3. Het waarom van de geheimhouding.

Dwight Eisenhower heeft twee termijnen als president van Amerika gediend en was generaal met vijf sterren. Hij heeft in januari van 1960 in zijn afscheidsrede gewaarschuwd voor de excessen van het militair industriële complex. Een van zijn grootste zorgen was dat zogenaamde “special acces programs” die zich met deze onderwerpen bezighielden, zich buiten het zicht van het congres, de wet en zelfs het presidentschap aan het bewegen waren. In zijn woorden: “Het potentieel voor misplaatste militaire macht bestaat en zal blijven aandringen. We moeten het gewicht van deze combinatie niet onderschatten en daardoor onze vrijheden of democratische processen in gevaar laten brengen. We moeten NIETS als vanzelfsprekend aannemen. Alleen alert en geïnformeerd burgerschap kan een juiste match afdwingen van het grote en machtige militair industriële complex met betrekking tot onze vreedzame methoden en doelen.”

Dr. Steven Greer, initiator van het Disclosure Project zegt hierover: “Eisenhowers waarschuwing is nu volledig bewaarheid geworden waar we zien dat enorme hoeveelheden geld in “black budget” projecten gaan (in Amerika zo'n 80 miljard dollar per jaar) die niet ten goede van de burgers komen en onder andere te maken hebben met energie en technologie die ons een nieuwe, milieuvriendelijke en duurzame samenleving zouden kunnen geven.”. De getuigen van het Disclosure Project verhalen van technologieën die de wereld in overvloed van energie kunnen voorzien zonder het verspillen van onze kwetsbare natuurlijke bronnen. Het armoede vraagstuk, de gezondheidszorg en de opwarming van de aarde komen hiermee in een geheel ander daglicht te staan.

President Reagan was de laatste geweest die in de ballroom, de belangrijkste zaal van the National Press Club in Washington DC, een persconferentie had gegeven. Er waren 20 cameraploegen en meer dan 100 journalisten. Het enige wat CNN hierover heeft gerapporteerd was een tekst onder in beeld , dat er in Washington een paar mensen bijeen waren gekomen die zeiden dat ze kleine groene mannetjes hadden gezien. Toen ik de 2 uur durende video bekeek, voelde ik de grote betekenis van deze persconferentie, misschien wel de belangrijkste in de geschiedenis van de mensheid. Toen ik deze persconferentie had gezien en zag hoe CNN en de rest van de media er niet of bij lange na niet adequaat op hadden gereageerd, wist ik dat er iets niet klopte.


Geplaatst door Arjan Bos.
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De innigste relatie die we ooit zullen hebben is die met onszelf.

Shirley macLaine, Amerikaans actriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.