James: Soevereine Integraal

Sovereign integral

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:46515
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Project Camelot

Gekoppelde categorieen
Project Camelot, Buitenaards, Bewustzijn, Blijvend actueel, Gnosis, Willen wij weten, Eigen producties

Gnosis en het buitenaardse | Advaita en complotten | eindelijk geïntegreerd!
Aan het eind van 2008 verscheen op de website van Project Camelot een wel zeer bijzonder, geschreven interview. Het laat een wezenlijk ander licht schijnen op o.a. 2012, economie, spiritualiteit, Nibiru en Illuminatie.

Eerst een korte introductie van beide partijen:

Project Camelot (www.projectcamelot.org) is een initiatief van Kerry Cassidy en Bill Ryan die in eerste instantie een documentaire wilden maken over ufologie. Kort gezegd raakten ze aan de praat met diverse personen die wel voor de camera een getuigenis van hun ervaring af wilden leggen. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in het huidige Project Camelot. Het is een platform geworden voor klokkenluiders en onderzoekers, o.a. op het gebied van buitenaards bezoek en contact, tijdreizen, mind control, geheime geavanceerde technologieën, vrije energie, mogelijk komende veranderingen op aarde en het onthullen van plannen die bestaan om het menselijk ras te domineren. Het is uniek in zijn soort en er is wereldwijd grote belangstelling voor. Inmiddels zijn er meer dan 50 video’s met onthullende interviews gratis te bekijken (het betere puntje-van-je-stoel werk) of te downloaden, met daarnaast nog diverse tekstuele samenvattingen, onderzoeksrapporten, referenties en audio. Het bijzondere aan deze set-up vind ik dat ze in behoorlijke mate zowel spiritueel onderlegd zijn als een krijgermentaliteit hebben, een combinatie die zeker niet vanzelfsprekend is in zowel de hoek van het alternatieve nieuws en ufologie als in spirituele kringen. Ondanks de zwaarte van de onderwerpen weten ze daarom met succes het doemdenken, slachtofferschap en depressiviteit buiten de deur te houden en kijken ze hetgeen zich op dat moment als realiteit openbaart, met opgeheven hoofd, recht in de ogen.

Op de site van de WingMakers (www.wingmakers.org) is een fantastisch en diepzinnig sciencefictionverhaal te vinden dat diep in waarheid geworteld is. Het beslaat meer dan 1.000 pagina’s met prikkelende inhoud, exotische muziek, honderden schilderijen en originele kunst, poëzie en transmissies met diepzinnig inzicht. Deze inspirerende collectie heeft de potentie om ieders hart te raken en ieders geest te verheffen. Het materiaal wordt aan het publiek gebracht door een anonieme bron die simpelweg James wordt genoemd. De stof is zowel een spirituele onthulling als een geestverruimend avontuur dat leidt naar diepzinnige ontdekkingen die de mensheid wellicht te wachten staan. Dit interview is een hoogst ongewone zet voor James.

Project Camelot is erin geslaagd om een set penetrerende vragen te stellen waarop James op werkelijk fenomenale wijze heeft geantwoord. Hieronder is één van de vragen met antwoord integraal weergegeven.

Klik hier om de Nederlandse introductie op Project Camelotte lezen.

Klik hier om het gehele artikel te lezen.


Gekoppelde documenten

Geplaatst door Arjan Bos

Arjan Bos

Mijn naam is Arjan Bos, ik ben vrijlieft, vader van vier kinderen en woon in Drenthe.

Een veelkleurig pallet aan ervaringen in allerlei reizen, banen en levensvisies vormden de basis voor het opzetten van Stichting Earth Matters...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Arjan BosLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

I never know what the next lesson is going to be, because we’re not supposed to know; we’re supposed to trust ourselves to discover it.

-- Melody BeattieBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.