Ongekende mogelijkheden met Russische uitvinding die elk element kan transmuteren tot een andere

Molecules

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:21130
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Covert Geopolitics

Gekoppelde categorieen
Technologie, (Verborgen) nieuws, Aarde en milieu, Milieu, Inspiratie, Editors choice, Duurzaam in bedrijf, Blijvend actueel

Wil je metalen omzetten naar goud? Of radioactief afval of andere giftige/gevaarlijke stoffen onschadelijk maken? Dat zijn maar een paar voorbeelden van wat er met deze nieuwe techniek mogelijk is. Hoewel er wel wat kleine beperkingen zijn in de richting waarnaar je een bepaalde stof kunt omzetten, kun je met deze uitvinding elk element transmuteren tot een andere.

Slechts een paar weken geleden in een conferentie in Genève, Zwitserland maken de Russische uitvinders hun uitvinding bekend.

De gevolgen van deze uitvinding zal, indien het wordt opgepakt in de reguliere media, in vele sectoren voelbaar zijn: Energie, medicijnen, industrie, mijnbouw, economie om maar een paar op te noemen. Het is ook niet ondenkbaar dat het zelfs nieuwe takken van industrie zal doen opstarten.

Benodigde zeldzame en kostbare elementen kunnen op grotere en goedkopere schaal geproduceerd worden.

De techniek maakt geen gebruik van nucleaire reactie of zwaar water en bacterieën hebben een belangrijke rol in het proces. Het proces maakt productie op industriële schaal mogelijk. M.a.w. het is een praktisch toepasbare uitvinding.

De Russische uitvinders begonnen met de uitvinding begin jaren negentig. De eerste resultaten werden bereikt in 1998. Het grootste deel van het werk en onderzoek, met honderden succesvolle experimenten, gebeurde in de zomer en herfst van 2013. De uitvinding werd niet meteen openbaar gemaakt omdat er eerst patenten aangevraagd moesten worden. De voorlopige patent werd op 15 mei 2014 toegekend en de definitieve kwam op 25 augustus 2015.

De eer van deze uitvinding valt ten deel aan twee top-Russische chemisten Mevr. Tamara Sahno en Dhr. Victor Kurashov, die zowel theoretische als experimentele wetenschappers zijn.

De video van de bekendmaking tijdens de conferentie kun je hieronder bekijken. Veel details over wat de uitvinding precies inhoud worden hier vrijgegeven. Gelukkig was er een Engelse vertaler aanwezig.

Gebruikte bronnen: Covert Geopolitics, Giza Death Star

Bron: Earth Matters | Agus Judistira


Geplaatst door Agus Judistira

Agus Judistira

Arjan Bos ken ik al een paar jaren omdat ik met hem soms interessante artikelen / videolinks via e-mail heb uitgewisseld, zelfs al voordat Earth-Matters er was. Daarna heb ik ook een paar jaren als vrijwilliger bij Orongo, de webwinkel, gewerkt. Dat ik nu artikelen op Earth Matters mag plaatsen, is eigenlijk een vanzelfsprekende stap...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Agus JudistiraLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ontdekkingen hebben weinig met het intellect te maken. Er is altijd een bewustzijnssprong die je wat mij betreft intuïtie kunt noemen. De oplossing komt gewoon naar je toe en je weet niet hoe of waarom.

Albert Einstein, Duits natuurkundigeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.