Wat is black goo?

Harald Kautz Vella | Black Goo

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:31147
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Buitenaards, Bewustzijn, Technologie, Blijvend actueel

(Earth Matters) Black goo is een zeer bijzondere, zwarte, olieachtige, door kunstmatige intelligentie belichaamde, 'levende' substantie, waar met name Harald Kautz Vella uitgebreid onderzoek naar heeft gedaan. Het is, hoewel niet onder die naam, in toenemende mate aanwezig in de media, popcultuur en films. Onder andere Madonna, Beyonce en Lady Gaga laten het zien in hun clips en teksten. 

Over zijn eigen ervaringen, de wetenschappelijke kant, hoe het aanwezig is in de Gnositieke literatuur en wat diverse helderzienden er over zeggen, spreekt Harald Kautz Vella in groot detail in zijn inmiddels befaamde presentaties bij onder andere Bases. Een van de presentaties is met Nederlandse ondertiteling.

We beginnen met de basiskennis die Harald in zijn meest bekende en beknopte presenatie van 2 uur op Bases Woodborough vorig jaar zomer heeft vrijgegeven. Daaronder volgen o.a. de kortere video's van ODD met voorbeelden van wat er via de media in het publieke domein is gekomen, een interview met Rachel, een super soldier die net als Martijn van Staveren is ingespoten met deze substantie, de uitgebreide, wetenschappelijke uitleg van Harald in 3 delen. David Griffin heeft een uiteenzetting waarom black goo wel eens de basis van de Falklandoorlog geweest zou kunnen zijn. Last but not least zijn de onthullingen die vrijspreker Martijn van Staveren deed in de Crowd Power uitzendingen en een link naar een homeopetisch middel voor de behandeling van besmetting met black goo.

Tijdens het congres “Falling to Transhumanism, New Artificial Intelligence (A-I) Assimilaties its Creators” wil Harald niet alleen informeren, maar ook inspireren. Ook over hoe we voorbij de Matrix en de kunstmatige intelligentie kunnen komen; dat sluit mooi aan bij wat Martijn van Staveren vertelt tijdens zijn lezingen en tijdens de uitzendingen op Earth Matters: de essentie is het gevoelsbewustzijn. Met Nederlandse ondertiteling dankzij het team van Gewoon spiritualiteit.

Dit zijn de meest uitgebreide video's van Harald Kautz Vella over Black Goo.

Dit is een boeiend interview bij het Duitse Bewust TV, samen met Cara St. Louis, de co-auter van zijn boek: Dangerous imagination, silent assimilation. Het eerste deel van het boek gaat voornamelijk over de diepliggende mindcontrol wortels die aan de basis staan van elke school wereldwijd ten grondslag liggen en gaat verder met de werking van chemtrails die Harald heeft blootgelegd. 

Dit is een interview met Rachel, een supersoldier met onder andere mind control en black goo ervaringen, het Britse koningshuis passeert hierbij ook de revue. Een zeer krachtige dame die als vrijspreekster geen onderwerp uit de weg gaat.

David Griffin van ExoPolitics.org.uk geeft hier een update over black goo en de relatie met de Falklandoorlog.

Website Harald Kautz Vella over black goo.

Homeopatisch middel dat Harald heeft laten ontwikkelen ter behandeling van besmetting met black goo (bij het publiceren van dit artikel was het tijdelijk uitverkocht). Tip: lees ook de bgebruikerservaringen.

Martijn van Staveren vertelt in deze uitzending van Crowd Power uitgebreid over zijn ervaring met black goo.

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Om jezelf te leren kennen moet je kijken hoe je met andere mensen omgaat.

Bruce Lee, Amerikaans KungfuspecialistBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.