Lezing Studium Generale in TU Delft | 9/11 vanuit een ander perspectief

still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:17033
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, 11 september 2001, Oorlog, Geografisch, Amerika, Blijvend actueel

(Earth Matters | Hugo van den Berg) Studium Generale van de TU Delft ontving donderdag 16 april Richard Cage, de oprichter van Architects and Engineers for 9/11 Truth (AE911Truth). Cage vertegenwoordigt een groep van meer dan 2300 architecten en ingenieurs van over de hele wereld, dat een geheel ander beeld schetst van de instorting van de drie WTC-torens op 11 september 2001 dan het officiële rapport. Volgens AE911Truth zijn de torens door gecontroleerde explosies tot instorten gebracht en niet door smeltende constructies zoals vermeld in het 9/11 Commision Report. De lezing is controversieel te noemen, omdat het volledig ingaat tegen het officiële verhaal. De gevolgen van eventuele rectificatie zouden immens groot en nauwelijks te overzien zijn.

Dat geeft Cage zelf ook openlijk toe in zijn lezing. Hij voelt zich niet verantwoordelijk om schuldigen aan te wijzen. Zijn taak was technische bewijsstukken verzamelen en een groot aantal ooggetuigen. En als de waarheid boven tafel komt, zoals hij zelf zegt, zouden diegenen die verantwoordelijk zijn geweest voor de hele operatie terecht gesteld moeten worden. Maar daar gaat AE911Truth niet over.

In een zaal met zo'n tweeduizend mensen weet Richard Cage een overtuigend betoog te houden, vol technische argumenten. Aan het eind van de lezing zijn na telling nog zo'n 25 mensen overtuigd van het officiële rapport. Een zeventigtal mensen weet het niet zeker. De meerderheid van zo'n tweederde is overtuigd geraakt door het verhaal van Cage. Oordeel zelf.Bron: Earth Matters, Irrma Schiffers


Geplaatst door Hugo van den Berg

Hugo van den Berg

Als het leven een boswandeling zou zijn, dan zou je kunnen stellen dat ik het leven lange tijd ervoer als een zeer chaotische wandeling door dichtbegroeide wouden. En ik mat de richting naar geluk met allerlei zelfbedachte meetinstrumenten: een loonstrookje, de inhoud van mijn kledingkast, en een populariteitsmeter...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Hugo van den BergLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.

BuddhaBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.