Lilian Ferru in gesprek met Martijn van Staveren | ‘Buitenaards Contact’

Martijn van Staveren

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:16021
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:De goednieuwskrant

Gekoppelde categorieen
(Grens)wetenschap, Buitenaards, Blijvend actueel

(De Goed Nieuws Krant | Lillian Ferru) Exclusief interview met Martijn van Staveren over ‘Buitenaards Contact’. Dit gesprek met Lilian Ferru gaat over verschillende Multi Dimensionele en parallelle realiteiten.

Wat doet angst met je? Hoe kunnen we ons bevrijden van de Matrix waarin we leven? Hoe kunnen we loskomen van oude coderingen en programmeringen? Over massa hypnose, ontwaken, en het evolutieproces. Leven wij in een in scene gezette ‘realiteit’, met mindcontroll en manipulatie van ons bewustzijn en DNA? Wat gebeurt er met ons brein? Wat speelt er zich achter de schermen af? Welke belangen staan er op het spel? Is er hulp van Lichtwezens? Wat kunnen wij zelf doen? Dit en nog veel meer in een exclusief interview voor De Goed Nieuws Krant.

Martijn van Staveren onderzoekt al meer dan dertig jaar het UFO fenomeen en doet dit als ervaringskundige op het gebied van Buitenaardse Contacten en Ontvoeringen. Hij beschrijft hoe verschillende interdimensionale buitenaardse rassen strijden om het behoud en de zeggenschap over Planeet Aarde in onze parallelle wereld en hoe dit onderwerp verweven is met de huidige aardse wereldwijde gebeurtenissen. Hij is een getalenteerd remote viewer en volgt gedurende zijn aardse leven de achterliggende buitenaardse agenda’s. Deze programma’s manipuleren de mensheid op een ernstige wijze en houden ons bewust af van evolutie. Evolutie overigens, welke de mensheid volgens Martijn in een ander stadium reeds heeft volbracht.

Martijn raakte als kind betrokken bij een grootschalig programma, uitgevoerd door uiterst zelfingenomen buitenaardse beschavingen. Tijdens deze interventies werd en wordt Martijn bijgestaan door zeer geavanceerde beschermende en zorgzame buitenaardse groeperingen, welke hebben gezorgd dat hij fysiek en spiritueel is blijven bestaan. Hiertoe behoorden verschillende en anders uitziende wezens dan mensen, en ook menselijke wezens ongeveer zoals wij zelf. Deze beschavingen gaven veel informatie hoe wij op eigenzinnige wijze een kentering kunnen veroorzaken in de huidige systemen. Meer informatie.

Martijn: "Er wordt op ons gewacht dit met elkaar te creëren, juist nu in een tijd waar het lijkt dat wij geen enkele invloed meer hebben op onze wereld. Laat ik het maar zo zeggen: samen zíjn wij die grote verandering!"Bron: De Goed Nieuws Krant


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

The truth will set you free, but first it will piss you off.

Gloria SteinemBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.