03-12-14 | Oostkamp België | uitzonderlijke lezing over Transhumanisme: everybody happy?

Transhumanism

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:12815
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Belfort Group

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, Media en agenda, (Grens)wetenschap, Blijvend actueel

(Belfourt group) We hebben lang geaarzeld om over dit onderwerp een avond in te richten omdat het niet alleen een zeer complexe materie betreft, maar vooral een bijzonder verontrustend tot zelfs angstaanjagend effect kan hebben. Maar de kop in het zand steken, is geen alternatief: we moeten de werkelijkheid en de waarheid onder ogen zien.

Transhumanisme. Dat is het thema en het gaat hierover: naar welk soort mens evolueren we? Die "posthumane mens": hoe zal hij/zijn leven zijn?

Transhumanisme is een filosofische stroming waarvan de gemeenschappelijke deler volgend inzicht is: we moeten de nieuwe mogelijkheden die ons door wetenschap en technologie aangereikt worden zoveel mogelijk ter beschikking stellen om van de mens een intelligenter, beter, gezonder en performanter wezen te maken.

Een heel aantrekkelijke poster dus: eindelijk komt heel reëel het aards paradijs in zicht!

Wij willen woensdag 3 december dit toekomstbeeld onder de loep nemen op een kritische én concrete manier met aandacht voor wat meestal onder het tapijt weggemoffeld wordt.

Ik zelf zal via een powerpoint-presentatie eerst een algemene inleiding geven en de voornaamste puzzlestukjes in kaart brengen: waarover gaat het, wie zit hierachter, wat zijn de bedoelingen, hoe gaat men te werk? Begrippen zullen de revue passeren als mind control, genetica, nanotechnologie, A.I. (artificiële intelligentie), robotica, cyborg, morgellons...

Maar het is meer dan een theoretische discussie: de technologische mogelijkheden zijn er nu al en worden nu al toegepast, meestal zonder dat we het weten, beseffen en laat staan hiermee instemmen.

Een toenemende groep van mensen ( mannen, vrouwen en zelfs kinderen!) worden nu al misbruikt als proefpersonen voor al dat soort van gekende én nog ongekende technieken. Men noemt hen ' T.I.'s ' = Targeted Individuals. Zij worden gevolgd, gecontroleerd, gepest en zelfs gefolterd op bijna onvoorstelbare wijze. Bij velen onder hen hebben er zich in hun lichaam allerlei voorwerpen ontwikkeld waardoor ze slachtoffer zijn van allerlei elektro-magnetische vormen van "covert harassment".

Melanie is zo een TI. Ze is een heel intelligente vrouw en moeder en had een heel belangrijke professionele activiteit tot vier jaar geleden haar leven een nachtmerrie werd. Zij bleef echter niet bij de pakken zitten en is bijzonder actief, o.a. via twee organisaties EUCACH en ICAACT, die hierover bewustwording willen promoten. Via de zoekmachine kom je er alles over te weten.

Met haar zullen we een gesprek hebben over wat allerminst een prettig verhaal kan zijn. Maar hun ervaringen en hun getuigenissen zijn wel degelijk belangrijk. Immers TI's zijn slechts de kanaries in de steenkoolmijn. Te vrezen valt dat wat zij nu al meemaken een heel ontluisterend licht werpt op welke toekomst het transhumanisme voor ons in werkelijkheid in petto heeft.

Na de pauze laten we Marcel Messing aan het woord, die over dit soort ontwikkelingen al heel kritisch schreef in zijn boek Worden wij wakker? Hij zal er nog wat dieper op ingaan en vooral deze zeer verontrustende evolutie plaatsen binnen een breder spiritueel perspectief. Waarom maken we nu zo'n 'technocalyps' mee? Welke krachten zitten daar werkelijk achter? Wat zijn hun ware bedoelingen? Hoe moeten we ermee omgaan?

Conclusie: dit wordt naar ons aanvoelen een van de meest belangrijke en onthullende initiatieven, die de ogen zullen openen in alle betekenis van het woord.

Praktisch

  • Woensdag 3 december om 20 u (deuren open om 19.30 u)
  • Cultureel Centrum De Valkaart, Albrecht Rodenbachstraat 42 te Oostkamp (afrit 9)

Enkele dagen nadien gaat er in Nederland nog een belangrijk en absoluut eveneens niet te missen evenement door, dat perfect aansluit op de transhumanisme-problematiek. Het is een symposium met als wervende titel:

‘Er Hangt Iets in de Lucht: Chemtrails – GeoEngineering – HAARP’

zondag 7 december van 10:00 – 17:30 uur

Het is een initiatief van onze vrienden John Consemulder (HealingSoundMovement) en Guido Jonckers (Wanttoknow) en je leest er hier alles over, ook hoe je de inschrijving kan regelen. Doen!

Als je de affiche met de aangekondigde sprekers ziet, dan weet je zeker dat het niet anders dan bijzonder interessant zal zijn. Wij zullen er zeker zijn!

Bron: Belfort group


(Earth Matters) Trance-formation is een uitstekende intro in het onderwerp tranhumanisme. Ga er maar even voor zitten: 1 uur en 40 minuten van Maxwell Igan.


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

“We’ll know our disinformation program is complete when everything the American public believes is false.”

William Casey, CIA-directeur (1981)Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.