24 september | Satsang - Freedomtalk Michael Damian | Het licht van bewustzijn

Michael Damian

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:8216
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:ONE heart

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Bewustzijn, Meditatie, Non dualiteit

(One Heart | Michael Damian) - Zelfrealisatie en Nondualiteit

Michael Damian is een Amerikaanse docent en schrijver over spiritualiteit en is drs. in dieptepsychologieIn september geeft hij diverse lezingen (satsangs/freedom talks) op vier locaties in Nederland. Michaels lezingen geven de diepe inspiratie en helderheid weer van spiritueel ontwaken. 

Michael zegt: “Wat ik vertel is niet nieuw.” Welke naam we er ook aan geven, de weg naar vrijheid begint bij begrijpen. Ik heb het over een begrip dat gaat over de diepste kern van het leven dat verschijnt vanuit de tijdloze liefde welke we allemaal in ons dragen. “Wanneer je je liefde, je verlangen en je kracht om te observeren samenbrengt, zal je snel de goddelijke bron die in jou schuilt kunnen bereiken.”

Hij biedt een duidelijk en doordringend beeld van deze waarheid vanuit directe zelfrealisatie. Michaels lessen zijn doordrongen met eenvoud, helderheid en diepe kennis. Door het geven van subtiele maar krachtige suggesties helpt Michael ons om een mate van begrijpen te bereiken over de voortdurende vreugde in onszelf, voor onszelf. De voertaal is Engels.


Michael Damian: woensdagavond 24 september 2014 in Groningen: 'The Torch of Consciousness', 'het Licht van Bewustzijn'
“Ik verheug me op het leven dat elk een eigen doel heeft. Het leven is geen ‘kortstondig brandende kaars’ voor mij. Het is een soort schitterende fakkel die ik even vast mag houden, en ik wil het zo helder mogelijk laten branden voordat ik hem doorgeef aan toekomstige generaties.” - George Bernard Shaw

Deze bijeenkomst biedt u een verfrissende duik/kijk in de vrijheid en vreugde van bewust leven. Michael gaat vertellen over de natuurlijke onschuld welke schijnt/aanwezig is in de harten van alle mensen en over hoe we onszelf kunnen losmaken van angst en de bekrompenheid die ons verblindt. Volgens Michael speelt passie een grote rol bij bevrijding. Hij zal uitleggen hoe je schoonheid, zielsvervoering en vreugde kunt ontdekken in je leven. Er wordt de mogelijkheid geboden om één op één met Michael hierover in dialoog te gaan.

                  This is a meeting to kindle the torch of consciousness and rise together in love. 

Michael Damian

Lezing Michael Damian: 'The torch of consciousness'

Woensdag 24 september 2014 

van 19.30 tot 22.30 uur

Locatie: Huis de Beurs 

Aa Kerkhof ZZ 4, 9711 JB te Groningen 

Entree € 10,- p.p.

Studenten: € 5,- p.p. (op vertoon van studentenkaart)

(Voertaal Engels) 

Reserveringen: Stuur een mail aan [email protected] of koop een kaartje via Orongo:

Kaartje Orongo
Wil je de lezing (van 24 september) graag bijwonen maar is een tientje toch teveel? Voor de minima zijn er elke lezing 2 gratis kaarten beschikbaar (maximaal 1 kaart per persoon per jaar). Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected].Bron: Michaeldamian.org


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Totale volmaaktheid ontstaat pas wanneer we het gevoel hebben dat onze volmaaktheid niet volmaakt is zolang de rest van de mensheid onvolmaakt blijft.

Sri Chinmoy, Indiaas yogiBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.