Michael Damian in Groningen (19 en 24 sept), Bergen (20 sept) en Zwolle (25 sept)

Michael Damian

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:12235
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:ONE heart

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, ONE heart, Bewustzijn, Non dualiteit, Meditatie

(Michael Damian) - Zelfrealisatie en Nondualiteit

Michael Damian is een Amerikaanse docent en schrijver over spiritualiteit en is drs. in dieptepsychologie. In september geeft hij diverse lezingen (satsangs/freedom talks) op vier locaties in Nederland. Michaels lezingen geven de diepe inspiratie en helderheid weer van spiritueel ontwaken. 

Michael zegt: “Wat ik vertel is niet nieuw.” Welke naam we er ook aan geven, de weg naar vrijheid begint bij begrijpen. Ik heb het over een begrip dat gaat over de diepste kern van het leven dat verschijnt vanuit de tijdloze liefde welke we allemaal in ons dragen. “Wanneer je je liefde, je verlangen en je kracht om te observeren samenbrengt, zal je snel de goddelijke bron die in jou schuilt kunnen bereiken.”

Hij biedt een duidelijk en doordringend beeld van deze waarheid vanuit directe zelfrealisatie. Michaels lessen zijn doordrongen met eenvoud, helderheid en diepe kennis. Door het geven van subtiele maar krachtige suggesties helpt Michael ons om een mate van begrijpen te bereiken over de voortdurende vreugde in onszelf, voor onszelf. De voertaal is Engels.Michael Damian: vrijdagavond 19 september 2014 in Groningen: 'Intimiteit met alle dingen'

Nataraj Groningen: “Intimiteit met alle dingen.” Deze bijeenkomst zal beginnen met een korte begeleide meditatie. Michael zal dan spreken over het gezegde “verlichting is intimiteit met alle dingen”. Hoe kunnen we nu eigenlijk het gevoel van diepe eenheid en vrijheid van het hart leren ontdekken? Michael benadrukt dat het enige dat we hiervoor hoeven te doen, is de verwarring weghalen die de waarheid vertroebelt. Om de mythes te doorbreken die ons vertellen dat verlichting slechts is weggelegd voor enkelen, zal Michael uitleggen hoe zelfreflectie direct kan leiden naar de “life changing” openbaring van de waarheid. Er is tijd vrijgemaakt voor het stellen van vragen.

Locatie: Huize Maas, Vismarkt 52, 9715 BH, Groningen
Tijdstip: Zaal open: 19.30 uur, aanvang 20.00 - 21.30 uur.
Kosten: € 5,-
Kaartje: www.nataraj.info of aan de deurMichael Damian: zaterdagmiddag 20 september 2014 in Bergen; Vergeven doet leven
Tijdens deze middagbijeenkomst bespreekt Michael Damian de rol van vergeving in het proces van ontwaken. Elke ochtend als we wakker worden, stappen we in de wereld van relaties. Feitelijk zijn we elk moment van ons wakende leven wel in relatie met iets of iemand. Een interessante vraag voor mensen die op zoek zijn naar diepe spirituele vrijheid en liefde, is of we een relatie zien als iets wat zich afspeelt tussen twee objecten (ik en die ander) of dat we ernaar kijken vanuit Eenheid.

Voor meer informatie over de lezing klik hier.

Locatie: ‘De Nieuwe Beuk’ (achter de Petrus Paulus Kerk), Dorpsstraat 20, Bergen N.H. 
Tijdstip: 14 uur tot ongeveer 17 uur (zaal open om 13.30 uur)
Kosten: € 15,- p.p.
Aanmelden: Stuur svp een email naar: [email protected] Michael Damian: woensdagavond 24 september 2014 in Groningen: 'The Torch of Consciousness', 'het Licht van Bewustzijn'

“Ik verheug me op het leven dat elk een eigen doel heeft. Het leven is geen ‘kortstondig brandende kaars’ voor mij. Het is een soort schitterende fakkel die ik even vast mag houden, en ik wil het zo helder mogelijk laten branden voordat ik hem doorgeef aan toekomstige generaties.” - George Bernard Shaw

Deze bijeenkomst biedt u een verfrissende duik/kijk in de vrijheid en vreugde van bewust leven. Michael gaat vertellen over de natuurlijke onschuld welke schijnt/aanwezig is in de harten van alle mensen en over hoe we onszelf kunnen losmaken van angst en de bekrompenheid die ons verblindt. Volgens Michael speelt passie een grote rol bij bevrijding. Hij zal uitleggen hoe je schoonheid, zielsvervoering en vreugde kunt ontdekken in je leven. Er wordt de mogelijkheid geboden om één op één met Michael hierover in dialoog te gaan.

                  This is a meeting to kindle the torch of consciousness and rise together in love. 

Michael Damian

Lezing Michael Damian: 'The torch of consciousness'

Woensdag 24 september 2014 

van 19.30 tot 22.30 uur

Locatie: Huis de Beurs 

Aa Kerkhof ZZ 4, 9711 JB te Groningen 

Entree € 10,- p.p.

Studenten: € 5,- p.p. (op vertoon van studentenkaart)

(Voertaal Engels) 

Reserveringen: Stuur een mail aan [email protected] of koop een kaartje via Orongo:

Kaartje Orongo
Wil je de lezing (van 24 september) graag bijwonen maar is een tientje toch teveel? Voor de minima zijn er elke lezing 2 gratis kaarten beschikbaar (maximaal 1 kaart per persoon per jaar). Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected].Michael Damian: donderdag 25 september in Zwolle

Op 25 september komt Michael Damian, een spiritueel leraar uit Californië, naar Zwolle. Hij nodigt je uit om verbinding te maken met de Bron en de waarheid over jezelf te ontdekken. Door middel van meditatie, zijn verhaal en het beantwoorden van individuele vragen zal Michael je de weg naar binnen laten zien en laten ervaren.

In this meeting Michael will speak about the direct path of spiritual awakening. Michael speaks about the most profound and healing experience a human being can have-- the recognition of our oneness with Life. Here we see through the mind's false beliefs and shed the ancient burden of mistaken identity. All the happiness that we want lies within, but it takes courage to face the suffering we have lived with. With compassion and clarity, Michael shows the way inward. He will explain exactly how we can recognize our divine nature and begin to live in deep awareness and joy. As we observe the mind we find ourselves living in a more open state. We discover unconditional love at its source. If you are tired of seeking healing and happiness outside yourself, you are invited to come direct to the source and find the truth of your being that you have always longed for.

Locatie: De Agnietenberg, Haersterveerweg 23, Zwolle 
Tijdstip: 19.00-22.00 uur
Kosten: € 15,- p.p.
Kaartje: [email protected]

Bron: TOA


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

't Is goed in 't eigen hart te kijken. Nog even voor het slapen gaan, of ik van dageraad tot avond Geen enkel hart heb zeer gedaan.

Alice NahonBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.