Meditation Retreat in Nature

Meditation

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights


(Agenda-item | Devatma) Mediteren is in onze westerse maatschappij al aardig ingeburgerd. Het is bewezen dat meditatie heilzaam is voor lichaam en geest. Het brengt je naar je ziel en leert je te leven naar het ritme van je hart. Er is er maar één die ons kan leren in het ritme van het eigen hart te blijven, namelijk moeder aarde. We weten allemaal hoeveel ze te verdragen heeft. Toch blijft ze stabiel en als een rots staan. Dat komt omdat ze in haar eigen ritme loopt en zich niet laat opjagen. Ook jij kunt dat leren. 

Graag bied ik jullie nu een bijzonder fijne meditatie-retreat aan. We gaan op zoek naar je knelpunten, je blokkades, of juist de dingen waar je kwetsbaar en onzeker over bent. Wat verstoort jou en wat helpt je in je kern te blijven? Stap voor stap gaan we naar jouw nulpunt; jouw krachtcentrum dat je kan helpen in de hectiek van alle dag bij jezelf te blijven en je energie te behouden. Dat gebeurt op een fijne plek waar jij je veilig kan voelen.

Reiniging van lichaam en geest
Een bijzonder effect van mediteren is dat je jouw geest reinigt en ontdoet van alle zaken waar je niets aan hebt. Om je geest te helpen, gaan we ook je lichaam reinigen door minimaal te eten. Door je fysiek en mentaal te ontdoen van alle afvalstoffen ga je je veel beter voelen en dat hebben jouw lichaam, jouw geest, jouw ziel en jouw hart nodig. Je zult je werkelijk als herboren voelen. Wij gaan oefenen met afwisselend actieve en passieve meditaties.

Wat neem je mee?

  • Een tentje
  • Warme slaapzak en kussen
  • Meditatiekussentje
  • Omslagdoek/-deken
  • Zaklamp
  • Notitieblokje en pen
  • Water

Tarief
Individueel: € 100,-
Echtpaar:   € 150,-

Data
14 - 15 juni
12 - 13 juli
30 - 31 augustus
27 - 28 september
25 - 26 oktober


Geplaatst door
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wanneer je ophoudt een bijdrage te leveren, begin je te sterven.

Eleanor Roosevelt, Amerikaanse first ladyBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.