Meditatie op het werk - voel je gelukkiger en presteer beter

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:15697
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Earth Company, Duurzaam in bedrijf, Slimmer werken, Gezondheid, Bewustzijn, Meditatie, Mannen, Vrouwen

(Advertorial | Succesboeken) Sharon Salzberg pleit voor meditatie op het werk. Het is een belangrijk instrument om beter, tevredener en rustiger te gaan werken. Door te mediteren neemt je betrokkenheid toe zonder dat je opbrandt, kun je concurreren zonder iemand te kwetsen en ga je beter om met je tijd, emoties, stress en frustraties.

Speciaal voor de werkplek ontwikkelde Salzberg steelse meditaties. Die kosten bijna geen tijd en blijven onzichtbaar voor je collega s. Verder staan er tientallen oefeningen in het boek, meditaties voor thuis en handige vragen & antwoorden.

Dus: voel je de hete adem van de deadline in je nek? Pak dan dit boek, en adem in, adem uit.

Sharon Salzberg is een van de belangrijkste meditatieleraren ter wereld. Ze is medeoprichter van de Insight Meditation Society, geeft al bijna veertig jaar meditatielessen en schreef verschillende boeken, waaronder Werkelijk gelukkig door de kracht van meditatie. Een programma voor 28 dagen. 

'Iedereen met een baan kan hier zijn voordeel mee doen'.
- Daniel Goleman, auteur van Emotionele intelligentie

Meditatie op het werk

Overige productinformatie:
224 pagina's
ISBN: 9789021556543
Uitvoering: Softcover
Auteur: Sharon Salzberg
Prijs: € 18,99    
Om te bestellen klik hier

De redactie van Earth-Matters maakt wekelijks een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt ontvangt Earth-Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth-Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!

Bron: Succesboeken.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Niets geeft autoriteit zoveel kracht als stilte.

Charles de Gaulle, Frans president en verzetsstrijderBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.