Mindful leven bij tegenslag - Laat crisisdenken los en ga voor een waardevol leven

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:15515
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Gezondheid, (Verborgen) nieuws, Ziekte, Bewustzijn, Therapieën, Meditatie

(Advertorial | Succesboeken) Leer bij tegenslag te aanvaarden wat je niet kunt veranderen en maak zo ruimte om waardevol te leven. Het beëindigen van een relatie, ontslag of gezondheidsproblemen: bij grote tegenslag is crisisdenken - een focus op rampspoed - vaak de reactie van ons brein.

Maar een crisis kan ook een kentering zijn waar je later met voldoening op terugkijkt: juist als iets ophoudt, kan dit het begin zijn van iets anders van grote waarde. Dit boek helpt je om met mindfulness het crisisdenken los te laten. Zo kun je een heldere visie op een waardevol bestaan ontwikkelen en hier met voldoening naar leven.

Gebaseerd op de bewezen effectieve Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Met veel praktische tips en oefeningen. Onmisbaar voor iedereen die te maken heeft met een tegenslag in zijn/haar leven.

Bookcover

 

 

 

 

 


Overige productinformatie:
112 pagina's
ISBN: 9789401414760
Uitvoering: Softcover
Auteur: Jaap Spaans
Prijs: € 19,99
Om te bestellen klik hier


Over de auteur:
Jaap Spaans is klinisch psycholoog, werkzaam in de GGZ en auteur van verschillende zelfhulpboeken, zoals het succesvolle Borderline.

Bron: Succesboeken.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Doe iets goeds, hoe klein ook en waar je ook bent. Het zijn al die kleine dingen bij elkaar die de wereld zulle overspoelen.

Desmond Tutu, Zuid-Afrikaans domineeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.