Lezing: Het God element en het Multi-dimensionale Zelf

Nanco Immanuel

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:20297
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:De Hart Cirkel

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Bewustzijn, Gnosis, Astrologie, Meditatie, Geografisch, Nederland

| Nanco Immanuël | 15 juni 2013 | Bergen N.H. |

(De Hart Cirkel) Elke dag komen we als mensheid steeds meer in aanraking, bewust of onbewust, met ons multidimensionale zelf. Alle gevoelens, emoties en ideëen die wij hebben over onszelf en het leven lopen samen met de talloze frequentieniveaus waarin we aanwezig zijn. We worden ons bewust van paralelle bestaansniveaus die volledig samenlopen met wie we hier-en-nu zijn op Aarde.

Op dit moment, in juni 2013, komen we in aanraking met een nieuw element binnenin onszelf, wat het 6e element ofwel het God element wordt genoemd. Het God element zorgt ervoor dat we onszelf op Aarde neer kunnen zetten vanuit onze essentie, vanuit onze diepste, zuivere kern. Het is het punt waarin we kristallijn zijn. Kristallijn zijn is zuiver en puur zijn, leven vanuit je innerlijke kind. Het God element zorgt ervoor dat er een brug ontstaat tussen de Bron en ons gevoel. Voelen voorbij de kleuring van onze emoties. Het 6e element loopt o.a. samen met ons contact met bewustzijnsvormen van de Pleiaden en Sirius. Het 6e element is ons contact met de Goddelijke Vader. Het is de mogelijkheid om jezelf en je goddelijke blauwdruk neer te kunnen zetten. Scheppen en leven van binnenuit! 

Tijdens deze lezing zal Nanco Immanuël veel vertellen over de potentie van de mens, het multi-dimensionale zelf en het God element. Hoe kun jij je openstellen voor het God element en het God element gaan leven? Hoe werkt dit element? Hoe kun je je bewust zijn van alle parallele bewustzijnsniveaus waarin jij leeft, hier op Aarde en in andere dimensies van het bestaan? 
Het God element is een ingang in het Vader-universum, waarin oneindige, ongelimiteerde mogelijkheden zich manifesteren wanneer jij daar voor kiest. Het God element is een eeuwige expansie van jouw multidimensionale bewustzijn. Wanneer je je bewust kunt zijn van al de frequentieniveaus waarin je leeft geef je werkelijk geboorte aan het leven, voorbij de illusies van overleven. Het is de Christus in jou! 

Het is het leven vanuit onvoorwaardelijke liefde en vrijheid. Naarmate je je bewust wordt van het Vader universum en je multidimensionale zelven heb je het vermogen om de allerdiepste, duale patronen in jezelf te herkennen, te helen en transformeren. De tot bloei koming van jouw ware zielenkwaliteiten is dan een feit.

Deze middag komt er veel multi-dimensionale informatie vrij waardoor je in een versneld tempo begrijpt wie jij in essentie bent en hoe jij samenloopt met een gigantische cyclus, wat we het Aquarius Tijdperk noemen. De potentie van ieder mens is werkelijk allesomvattend. 
Ook begeleidt Nanco een korte meditatie waarin je wordt afgestemd op je multidimensionale zelf en het God element!

Een prachtige multidimensionale lezing om jezelf op een heel ander niveau te leren kennen en begrijpen. Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn in Bergen!

galactic
Nanco Immanuël, 29, is een multidimensionaal mens. In 2008 richtte hij de Galactic Heart Centre op, een spiritueel/ascensiecentrum om nieuwetijds-mensen te ondersteunen tijdens het multidimensionale bewustwordingsproces in dit Gouden Tijdperk. www.galactic-heart-centre.com

NB: Deze lezing zal op humoristische wijze ingeleid door lofdichter Bo Baden (www.bobaden.nl). Ook zal er tijdens deze bijeenkomst (vooraf en in de pauze) prachtig piano worden gespeeld door: Mark Kirkenier (www.mkmusic.nl).

Wanneer?
Op zaterdagmiddag 15 juni 2013
Locatie: ‘De Nieuwe Beuk’ (achter de Petrus Paulus Kerk), Dorpsstraat 20, Bergen N.H. 
Tijdstip: 14 uur tot ongeveer 17 uur (zaal open om 13.30 uur)
Vergoeding: 15 euro
Lees s.v.p. de SPELREGELS op onze website!

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. 32.77.05.353, H.M. Borst onder vermelding van: "Het God element".

Aanmelden?

Stuur svp een e-mail naar: [email protected]

Bron: www.dehartcirkel.nl

‘Ontmoetingen die het hart verwarmen.’


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

I never know what the next lesson is going to be, because we’re not supposed to know; we’re supposed to trust ourselves to discover it.

-- Melody BeattieBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.