Bekrachtigingen in de natuur met Martijn van Staveren

Mensbeleving in de natuur

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:14658
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, Crowd Power, Bewustzijn, Meditatie

(Earth Matters) Het werd een onvergetelijke middag de we met elkaar hebben mogen beleven. We waren met 130 mensen in de prachtige natuur van de Kale duinen bij Appelscha, met Martijn Van Staveren.

Na jaren bijna onafgebroken spreken stopt Martijn met zijn lezingen, educaties en ook de Crowd Powers, daarnaast gaan zijn facebook en website off-line. Alle vorm laat hij los en gaat in de lege ruimte, daar waar vrije creatie mogelijk is.

Tegelijkertijd geeft hij daarmee een signaal om van weten naar doen te gaan. Nu is de tijd om zelf op te staan, niet meer op iets of iemand te leunen en werkelijk te gaan doen wat je ten diepste voelt waarom je hier bent.

De synthese van jaren lezingen en educaties, kwam in een brede variëteit van vormen van wijsheid hoe je kwantum fysisch ankert in je eigen kracht, die gigantisch is. Dat hebben we met elkaar, in onszelf bekrachtigd, gedragen door de natuur. Het was een feest om dat te beleven.

De live bekrachtiging via YouTube ging helaas technisch niet goed, vandaar dat we het via facebook deden. Dit zijn betere opnames van 2 bekrachtigingen, hoewel het nog steeds behelpen was. Vanwege de harde wind en het zand konden we niet met statief werken en zijn de beelden niet helemaal stabiel. Omwille van de bijzondere inhoud delen we het toch graag met je.

Heel veel dank aan iedereen die het mogelijk heeft gemaakt. Ja, jij ook!

14 juli zijn we voor een Mensbeleving in de natuur in de provincie Utrecht, daar zijn nog kaarten voor beschikbaar. 

Hieronder volgt een foto-impressie van de tocht, sfeer en setting.


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De historische groei van de mensheid kan, alles bijeen genomen, worden samengevat als en opeenvolging van overwinningen van het bewustzijn op blinde krachten - in de natuur, in de samenleving, in de mens zelf.

Leon Trotski, Russisch staatsmanBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.