Filmbespreking + full movie: Genetic Roulette | The gamble of our lives

GMO

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:23761
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, (Verborgen) nieuws, Bedrijven, (Grens)wetenschap, Media en agenda, Films, Voeding, Genetische manipulatie

(Door Frankema) Amerikanen worden zieker en zieker. Sinds halverwege de jaren ’90 is het aantal mensen die aan tenminste drie chronische ziekten lijden bijna verdubbeld en de kindersterfte neemt toe en de gemiddelde levensduur af.

Hiervoor zijn meerdere oorzaken aan te wijzen – en één daarvan is genetische manipulatie van voeding.

De beslissing van de Amerikaanse overheid om, ondanks herhaalde waarschuwingen van integere wetenschappers, ongetest genetisch gemodificeerd voedsel toe te laten in de voedselketen is gokken op ongekend grote schaal. De gezondheid van huidige en toekomstige generaties wordt op het spel gezet voor een technologie die nog in de kinderschoenen staat.

Na twee decennia hebben wetenschappers een gevaarlijke trend ontdekt. Dezelfde ernstige gezondheidsproblemen die in laboratoriumdieren, vee en huisdieren die genetisch gemodificeerd voedsel te eten kregen gevonden werden, zijn nu ook stijgende onder de Amerikaanse bevolking. En als mensen en dieren stoppen met genetisch gemodificeerde organismen (GMO’s) tot zich te nemen verbeterd hun gezondheid. Wie snapt er nog dat de Amerikaanse overheid GMO’s nog steeds niet verboden heeft?!

Deze documentaire voorziet ons van overtuigend bewijs om de afnemende gezondheid van de Amerikanen te verklaren, met name onder kinderen, en geeft oplossingen om onszelf en onze toekomst te beschermen. Niet naar bed gaan voordat je hem gezien hebt!

geneticroulettemovie.com

Trailer:

Full movie

Genetic Roulette 

Een film van Jeffrey M. Smith en Lisa Oz 

Een productie van Institute for Responsible Technology


Gekoppelde documenten

Geplaatst door Door Frankema

Door Frankema

 

Door Frankema; woonachtig te Amsterdam, getrouwd en moeder van twee dochters - werkte eerst als fysiotherapeute in de reguliere gezondheidszorg en combineerde later natuurgeneeskunde en de verschillende vormen van alternatieve psychotherapie in haar privé-praktijk in Amsterdam...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Door FrankemaLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

My best friend, you made my day. We danced and sang all the way.

Loïs Lane, Nederlandse popgroepBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.