Oekraine

protest bij ambassade oekraine

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:13700
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Martin Vrijland

Gekoppelde categorieen
Europa, Geografisch, Verkiezingen, Politiek, Graancirkels

(Earth Matters) "Na maanden van protest tegen president Viktor Janoekovitsj heeft in Oekraïne dit weekeinde een politieke omwenteling plaatsgevonden. Het parlement stemde zaterdag in met het afzetten van de president." Dit is het nieuws zoals wij dat voorgeschoteld krijgen. Maar wat speelt er nu werkelijk? Onderstaand artikel van Martin Vrijland geeft een kijkje achter de schermen.

(Martin Vrijland) Dat in de Oekraïne sprake is van het toepassen van de Gene Sharp methode wordt nu ook bevestigd door Infowars.com. In mijn artikel van gister had ik al een voorzetje in die richting gegeven. Waarom de Oekraïne nu zo belangrijk is en waarom u niet moet denken “Ach, dat is allemaal weer ver weg en oninteressant“, zit hem in het feit dat het nu steeds duidelijker wordt hoe Europa / het Westen werkt. Het geeft niet alleen een beeld van de actualiteit, maar tevens een stukje geschiedenisles. Deze Gene Sharp methode is namelijk al gefinancierd via de rijke miljardair George Soros, de man die ook Mabel Wisse Smit aan een mooi baantje hielp. Mabel Wisse Smit (ex Yap-Yum en AIVD medewerkster) zou een rol hebben gespeeld in wapen leveranties in de Joegoslavië oorlog. George Soros (oprichter en financier van de Europese variant van de Council of Foreign Relations – en de verpersoonlijking van de mondiale corporate elite) zou Mabel Wisse Smit in 1997 benoemd hebben tot directeur Europese Zaken van zijn Open Society Institute (OSI) te Brussel. Hij steunde Mabel en de oud-vicepresident investment banking bij Goldman Sachs – prins Johan Friso – tijdens het schandaal dat ontstond rond hun huwelijk als gevolg van Mabel’s leugens over haar relatie met moordenaar, maffia- en drugsbaas Klaas Bruinsma.

Het is goed te doorzien welke rol George Soros via zijn instanties speelt bij het destabiliseren van landen, met het doel om ze uiteindelijk over te nemen. Het is tevens goed om u in de Gene Sharp methode te verdiepen. Samengevat komt het er op neer dat gebruik wordt gemaakt van revolutiemanagers die eerst een vreedzame revolutie starten. Bij uiteindelijke escalatie tot geweld gaat het imperialistische Westen zich dan bemoeien door bijvoorbeeld een economische boycot of dreiging van militair ingrijpen. Ondertussen worden dergelijke revoluties jaren van te voren gepland via organisaties die gefinancierd worden door het Westen. George Soros is een belangrijke spin in dat web.

De Gene Sharp methode werd voor het eerst succesvol toegepast in Joegoslavië door de financiering van OTPOR. Dit leidde tot de protesten tegen Slobodan Milosevic de Servische president van Joegoslavië (zie documentaire onder). Andere groepen die getraind en gefinancierd werden door Soros (Zeg je Soros dan zeg je CIA) zijn Kmara in Georgië, KelKel in Krgyzstan, Zubr in Belarus (provincie Wit Rusland) en nu Pora in de Oekraïne. Het destabiliseren van Joegoslavië is in der tijd goed gelukt en het militair ingrijpen is door de Westerse media compleet leugenachtig verkocht als zijnde terecht. Natuurlijk mag de massa niet begrijpen dat we hier te maken hebben met zuiver imperialisme en verzwakking van elk land dat te veel aan Rusland hangt. In feite is het Westen bezig om alles wat aan Rusland gelieerd is te verzwakken. Dit geldt nu ook in de huidige situatie van de Oekraïne. Het Europa waarin we leven is niet alleen maar een lief schattig handelsstaatje, nee we zijn al decennia onderdeel van het imperialistisch monster genaamd Amerika. In feite blijkt steeds duidelijker dat de VN en Amerika samen met Europa, zich gedragen als de New World Order.

George Soros financiert organisaties als de U.S. Agency for International Development (USAID) en National Endowment for Democracy (NED). Ook het Open Society Institute(OSI) waar voormalig Yap-Yum medewerkster, ex van Klaas Bruinsma en weduwe van prins Friso Mabel Wisse Smit werkzaam was, is zo’n instituut. Je kunt dus wel met een gerust hart stellen dat onze Mabel een grote vinger in de pap heeft gehad in de oorlog in Joegoslavië. Een gevaarlijke tante dus die beloond lijkt te zijn geworden met een mooie positie binnen het koningshuis (was Friso haar laatste klus?). Je kunt dus ook met een gerust hart stellen dat de revolutie in de Oekraïne niet geheel op een natuurlijke wijze is ontstaan. 

De instellingen van George Soros maken bij hun destabilisatie tactiek gebruik van bekende namen. In het geval van de Oekraïne zie je een bekend oud-topbokser op de voorgrond: Vitali Klitsjko. Ook wordt gebruik gemaakt van herkenbare symbolen. In veel landen is dit de gebalde vuist. In de Rusland werd  bij de protesten in 2010 bijvoorbeeld gebruik gemaakt van het symbool van de ‘blauwe emmer’. Dit ‘blauwe emmer’ thema kan worden gelieerd aan de “pro-democratie” activiteiten van USAID (George Soros) in Rusland. Door Amerika gesteunde provocateurs begonnen blauwe emmers op het dak van hun auto’s te plaatsen; waarmee ze het gebruik van de blauwe zwaailichten door ambtenaren probeerden te bespotten. Pas in september 2012 ontdekte president Poetin dat deze ‘blauwe emmer’ protesten konden worden gelieerd aan USAID. Vanaf dat moment moest de organisatie het land verlaten.

In de Oekraïne wordt het ‘Gene Sharp’ / CIA /George Soros -spel iets eerder doorzien en brengen de nieuwe media dit nieuws tijdig naar buiten. Vanuit de Main Stream Media hoeft u deze uitleg niet te verwachten. Zij zullen u alleen wijzen op het bruut geweld dat tegen de demonstranten wordt gebruikt. Zij zullen u alleen wijzen op de doden en gewonden. Dit draagt bij aan het beeld dat u moet krijgen van het brute ondemocratische regiem dat nodig vervangen moet worden. Alle registers worden opengetrokken om de lezer en kijker van het laatste perceptiemanagement “nieuws” de indruk te geven dat het tijd wordt voor ingrijpen. Europa heft het corrigerende vingertje! Nee, u mag niet weten dat Europa samen met Amerika de kar trekt in deze revolutie. U mag niet zien dat de revolutie zelf gebouwd is en dat er bewust olie op het vuur gegooid wordt. U mag niet door hebben dat dit een beproefde imperialistische methode is om een land over te nemen dat te veel hangt aan Rusland. Er is maar 1 weg die het Westen wil bewandelen en dat is de weg richting totale wereldheerschappij.

Voor het vervolg van dit verhaal klik hier (De Gene Sharp methode om Oekraine van Rusland in te pikken in fase 2) en hier (Akkoord Oekraine terugkeer rust of schijn?).

Bron:

Martin Vrijland


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik denk niet dat je ooit ophoudt met geven. Ik tenminste niet. Ik denk dat het altijd door blijft gaan. En het gaat er niet om dat je een cheque kunt uitschrijven. Het gaat erom dat je iemands leven kunt raken.

Oprah Winfrey, Amerikaans televisiepresentatriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.