2 Clinton-onderzoekers vermoord..!

Bill and Hillary Clinton

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:8555
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Want to know nl

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Amerika, Media, Verkiezingen, Politiek

(Want To Know | GuidoJ.) Onlangs zijn 2 medewerkers van de Republikeinse senator Trey Gowdy, dood gevonden in de buurt van Arkansas. Ze waren op weg met een ‘warrant’, naar de Clinton Presidentiële Bibliotheek. Een huiszoekingsbevel dus, dat was uitgevaardigd door de commissie die de daden van Hillary Clinton aan het onderzoeken is; een commissie waarvan Trey Gowdy voorzitter is. De beide medewerkers waren gemarteld en half levend begraven in een bos en met vuilniszakken afgedekt. De details van de misdaad zijn vooralsnog niet bekend, maar de politie wil kwijt dat deze moorden uiterst professioneel’ zijn uitgevoerd; er zou geen of nauwelijks bewijs te vinden zijn op de plaats van het delict.

Inmiddels wordt senator Gowdy, die in het Congres zit namens South-Carolina, die vanuit veiligheidsoverwegingen, weinig tot niets wil zeggen over deze zaak, bewaakt door US Marshals. Wel is er door zijn ‘kantoor’ een verklaring afgegeven, die als volgt luidt:

‘Dit incident in Arkansas is de laatste ontwikkeling in een samenzwering die het toedekken van misdaden tot doel heeft, gepleegd door een van de meest corrupte families (lees: ‘de Clinton-familie’- wtk) in de menselijke geschiedenis. Nee, we hebben geen bewijs. Er is nooit enig bewijs.

Wat we echter wél hebben, is een mol. Iemand binnen mijn eigen commissie, die schuldig is aan de dood van deze mannen. Doordat deze hun reisschema heeft gelekt. Ik ben van plan uit te vinden, wie deze mol is en daarna deze figuur te waterboarden als een vijand van de staat, zolang als nodig is, totdat deze persoon de naam van hun baas prijsgeeft.’

Trey Gowdy is duidelijk aan het einde van zijn Latijn. Om nu dóór te gaan met dit onderzoek, betekent dat hij gelooft dat de verrader, deze mol, een vijandelijke medewerker is. En dát betekent dat de genoemde ‘familie’ in zijn verklaring, onder zeer zware druk komt te liggen, om hun sporen te verbergen. Hopelijk blijft het bij deze 2 vermoordde mannen.

En ze blijven sterven, rondom ‘Killary’.. Bij bosjes..
Dat Trey Gowdy niet ‘zomaar’ de classificatie ‘één van de meest corrupte families’ gebruikt, wanneer hij het -in dit geval indirect- heeft over de Clinton’s, mag je zelf afleiden uit de feiten. Feiten die duiden op een spoor van moorden, manipulatie en intimidatie rondom deze Bill en Hillary Clinton. Die inmiddels worden vergezeld van hun dochter Chelsea (en haar echtgenoot), die de uiterst dubieuze Clinton Foundation beheert..!

En opnieuw een dode rondom de zaak, waarbij het Congres onderzoek doet naar de handel en wandel van oud-minister van Buitenlandse Zaken. Juist Hillary Clinton. En haar rol bij het wissen, lekken en (laten) verdwijnen van e-mails uit haar minsterstijd en de periode tijdens de Democratische Conventie, voor, tijdens en ná de presidentsverkiezingen van vorig jaar 2016. Enkele dagen voordat één van de vrijwilligers rondom Hillary Clinton voor de commissie van Trey Gowdy zou verschijnen, blijkt deze dood in haar huis te zijn gevonden.

De man bleek gestorven met als doodsoorzaak ‘een natuurlijke dood’.. Het gaat om een man van 34 jaar, Johnston Wilson McGill, die thuis dood op zijn bank werd aangetroffen door een privé-arts, nadat hij kennelijk getroffen was door een hartaanval. Een woordvoerder van het voormalige presidentscampagneteam van Hillary Clinton, verklaarde voor de pers, dat Clinton’s naaste campagne-coördinator, de ook al omstreden Huma Abedin, Clinton’s campagne coördinator, deze McGill dood had gevonden, toen ze bij hem was gestopt om een kop koffie te drinken.

Abedin zou -naar eigen zeggen- met hem gaan spreken over de plannen van Clinton om op te gaan voor verkiezing van burgemeester van New York. Huma Abedin vertelde de politie, dat McGill leed aan extreme hartritmestoornissen en dat zijn dokter altijd waarschuwde, dat een ‘plotselinge en stevige hartaandoening mogelijk mogelijk was’ bij hem. Ze had de woordvoerder op het hart gedrukt, dat deze moest melden, dat Johnston McGill van plan was volledige medewerking te verlenen aan het onderzoek van de congres-commissie onder leiding van senator Trey Gowdy.

Het kantoor van Trey Gowdy liet geen officiële verklaring uitgaan, maar één van zijn naaste medewerksters, Mandy Gonsales, verklaarde dat de commissie niet blij was met de omstandigheden van McGill’s dood, Noch het feit dat de dokter van de man werd aangehaald om de vermeende doodsoorzaak kracht bij te zetten.. Huma Abedin had verklaard dat ze de privé-arts van McGill had gebeld, in de hoop dat hij in staat was geweest om ‘hun vriend nog te redden..’

Er werd geen autopsie op het lichaam uitgevoerd; het lichaam van McGill werd gecremeerd vóór zonsondergang, zoals zijn religie het zou hebben opgedragen… McGill is het enige kind van reeds overleden ouders en er staat geen verdere herdenkingsdienst gepland. Het lijkt erop alsof Hillary Clinton wegkomt met wéér een onverklaarbaar plotselinge dode.. De teller staat ergens rond de… 120 doden..! Heb je puf, lees dan het verhaal op de poster hieronder het artikel.

Mocht je Trey Gowdy nog niet kennen, dan raden we je aan eens te kijken hoe hij te werk gaat, zoals hier bij het verhoor van Clinton als minister in haar optreden bij het behandelen van e-mails in haar prive-bereik..

Topjournalist Michael Hastings ook een Clinton slachtoffer?Hillary achter de dood van Michael Hastings?
Op 18 juni 2013 stierf Michael Hastings, sterverslaggever van het tijdschrift Rolling Stone, als gevolg van een uiterst verdacht auto-ongeluk. WantToKnow heeft uitgebreid verslag gedaan van dit ongeluk, waarbij het zeer waarschijnlijk is, dat Hastings’ Mercedes is overgenomen en van afstand is bestuurd. De auto reed in het midden van de nacht met een snelheid van bijna 200 km door een buitenwijk van Los Angeles, om vervolgens te crashen tegen een grote palmboom. Dat Hillary dus de hulp heeft van veel ‘krachten achter de schermen’ blijkt hieruit eens temeer..!!

Michael Hastings had kort tevoren aan zijn vrienden verteld, dat hij voor zijn leven vreesde, doordat hij verhalen had geschreven over Hillary Clinton, die op dat moment de minister van Buitenlandse Zaken was. 3 Jaar later bleek, uit één van de e-mails die tijdens het 2016-DNC-e-maillek naar buiten kwam, dat ‘Killary’ het verwoestende rapport van deze topjournalist had gelezen, over haar (uiterst nalatig) handelen tijdens de Benghazi-aanval op de Amerikaanse ambassade. Dat was 5 maanden voor zijn dood. Terwijl er nog NIETS was gepubliceerd.

DE CLINTON BODYCOUNT
Wil je het onderstaande plaatje leesbaar op je scherm? Klik hier voor een uitvergroting van de afbeelding op Wanttoknow. 

Clinton body count

Bron: WantToKnow

 


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Als u met God praat, heet dat bidden. Praat God met u, dan heet u schizofreen.

Kees van Kooten en Wim de Bie, Nederlandse cabaretiersBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.