Start januari 2018 | Groningen | 16-Daagse Basisopleiding Systemisch Werken

Particolare Trainingen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:3642
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Particolaire Trainingen

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Therapieën

(Agenda-item | Particolare Trainingen) In deze ervaringsgerichte opleiding voor Professionele, Persoonlijke en Spirituele groei leer je op kundige, integere en intuïtieve wijze familie- en organisatieopstellingen te begeleiden.

De opleiding biedt een rijke en diepgaande kennis van de fenomenologische benadering van Bert Hellinger en zijn manier van werken met familiesystemen. De opleiding bestaat uit opstellingen, ervaringsgericht leren, gestructureerde oefeningen, zelfonderzoek, theorie, literatuurstudie en praktijkgerichte sessies.

Tijdens de opstellingen zullen vaardigheden worden ontwikkeld waarin respect voor de cliënt en voor het systemisch veld centraal staan. Er is veel aandacht voor de rol van begeleider en er wordt uitgebreid ingegaan hoe je in één op één situaties systemisch kan werken. Tevens wordt kennisgemaakt met traumahealing en rouwverwerking.

De opleiding beslaat 16 dagen die verdeeld zijn in modules van 2 dagen en daarnaast komen de deelnemers tussen de modules in bij elkaar om de geleerde technieken te oefenen. Er is een goede balans tussen theorie en oefening, tussen vakmatig leren en het eigen proces. Je krijgt een uitgebreide syllabus.

Voor meer informatie Brochure Basisopleiding Systemisch Werken.

 


Bron: Particolare Trainingen


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het leven begint pas echt als je vrij bent van angst.

Napoleon Hill, Amerikaans journalistBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.