Een nieuwe aarde - De uitdaging van deze tijd

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:9250
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Aarde en milieu, Bewustzijn, Gnosis, (Verborgen) nieuws

(Succesboeken | Eckhart Tolle) De huidige staat van de mensheid is erbarmelijk en zelfs gevaarlijk ongezond. Eckhart Tolle windt er geen doekjes om in Een nieuwe aarde. Ego-denken is de grote boosdoener. Het ego heeft een natuurlijke behoefte aan macht, tegenstand en vijanden. Dit heeft de wereld gebracht waar hij nu is.

Maar Tolle heeft ook goed nieuws: als we collectief de sprong durven wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, dan kunnen we transformeren naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert. In Een nieuwe aarde biedt hij daarvoor de oplossing aan, gebaseerd op de inzichten uit zijn spraakmakende wereldbestseller 'De kracht van het Nu'.

Een nieuwe aarde is de blauwdruk voor een nieuwe samenleving, gebaseerd op spirituele waarden. Wat kunnen we zelf doen om de verandering teweeg te brengen? Aan welke tekenen kunnen we het nieuwe opkomende bewustzijn herkennen? Op deze en andere essentiële vragen geeft Eckhart Tolle heldere antwoorden. Het belangrijkste is misschien wel dat we al lezende de bewustzijnsverandering ervaren die in ons plaatsvindt.

Bookcover

Overige productinformatie:
ISBN: 9789020210248
Uitvoering: Softcover
Prijs: € 18,95    
Om te bestellen klik hier

Bron: Succesboeken.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wonderen zijn niet in tegenspraak met de natuur, ze zijn slechts in tegenspraak met wat we over de natuur weten.

St. Augustinus, Romeins filosoof en theoloogBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.