11 februari lezing - Little Grandmother Kiesha Crowther over 2012 & the Shift

Kiesha Crowther

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:24648
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Orongo

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, Inspiratie, Media en agenda, Agenda, Mayas en 2012, Sjamanisme en natuurvolken

De middag- en avondlezing zijn nu beide uitverkocht... 

Kiesha Crowther kwam al twee keer eerder naar Nederland. We zijn blij haar 11 februari weer te mogen ontvangen. Ze brengt ons een belangrijke boodschap specifiek voor deze tijd.

Kiesha staat bekend als Little Grandmother, een naam die haar gegeven werd toen zij op 30 jarige leeftijd door haar leermeesters werd ingewijd in de Indiaanse cultuur van de Sioux en Salish. Als kind ontving ze al bijzondere boodschappen en lessen van de voorouders. Het is haar opdracht de kennis die ze doorkrijgt van Moeder Aarde en de voorouders met de mensheid te delen.
Ze is een van de belangrijkste "Wisdom Keepers" van dit moment en oprichtster van de ‘Tribe of Many Colors’.

Onze aarde staat voor grote uitdagingen. Little Grandmother laat ons weten dat het nog nooit eerder zo belangrijk is geweest dat wij nu vanuit ons hart leven! Hoe meer wij als mensheid in eenheid en in ons hart leven, hoe meer wij onszelf en Moeder Aarde kunnen helen.

Het accent zal deze avond liggen op de veranderingen die Moeder Aarde de komende tijd zal doormaken en de cruciale bijdrage die wij zelf kunnen leveren. Kiesha zal praten over wat er in 2012 belangrijk is om de aarde door de shift heen te helpen. Haar communicatie met de dieren en de natuur vertalen zich naar boodschappen voor ons mensen. Naast de lezing zal er ook een meditatie zijn voor de aarde en zal Kiesha persoonlijk een verrassing willen delen die te maken heeft met Nederland.

 

 

11 februari 2012 

Kiesha Crowther - Little Grandmother

  • Locatie: De Ark, van Reenenweg 9A, 3702 SB Zeist 
  • Tijden: 19.00 - 22.00 (zaal open om 18.30)
De lezingen zijn helaas uitverkocht.
11 februari 2012 - 'S AVONDS - Kiesha Crowther - €39
Little GrandmotherGeplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Nodig regelmatig vrienden en bekenden uit voor authentieke dialogen over dingen die er toe doen. Mediteer samen en deel elkaars dromen, passies en obstakels. Creëer een nieuwe cultuur van ridders die een nieuw paradigma vormgeven.

Tijn Touber, Nederlands schrijver en muzikantBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.