De Stargate Experience / reactiveert DNA en verruimt bewustzijn

Praktijk Gele Ster  /Tessa van Dongen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:3966
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Praktijk Gele Ster

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Astrologie

(Praktijk Gele Ster) Praktijk Gele Ster / Tessa van Dongen werkt met het bewustzijn van haar Stargate om kinderen en volwassenen te begeleiden in hun proces van heling op energetisch-, mentaal-, emotioneel- en fysiek niveau. De Stargate is één van de meest geavanceerde technieken in deze tijd om een snelle en grote groei in het bewustzijn van de mensheid op aarde te bewerkstelligen. Een proces van her-inneren dat wij multidimensionale (galactische) wezens zijn met optimaal potentieel van ons DNA en brein met sterke intuïtie en een krachtig lichaam. 

Advertorial

Dit is een unieke kans om je energietrilling te verhogen en in contact te komen met energieën uit andere dimensies.

De Stargate is een koperen constructie (afmeting: 1.87 bij 1.87 bij 2 mtr), met geometrische vorm, die diverse lagen van Heilige Geometrie (gulden snede, flower of life) bevat. Een vorm van bewustzijn dat een sterk multi-dimensionaal energieveld en –ruimte creëert. Heilige Geometrie wordt ook wel de ‘de taal van het licht’ genoemd. Licht is informatie, pure energie en zuiver bewustzijn. De hele schepping is doordrongen met geometrische patronen. Ook ons lichaam is, zowel fysiek als energetisch,  opgebouwd uit Heilige Geometrie. Vandaar dat geometrie een taal is die puur en direct binnenkomt en door het onderbewustzijn wordt herkend. Het is de taal van je ziel.

Tessa van Dongen: “In 2012 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met de Stargate. De ervaringen waren ontzettend bijzonder; door de hoge energiefrequentie ben ik mij fysiek heel energiek, fit en vitaal gaan voelen. Ik heb helderheid en inzichten in levensvragen en –ervaringen gekregen. En tastbaar contact gevoeld met energieën uit andere dimensies. Het heeft mijn zelfkennis vergroot en bewustzijn verruimd. Inmiddels heb ik Level 1 en 2 van de Stargate Facilitator’s Training Program voor therapeuten behaald. En heb ik toestemming gekregen van Prageet Harris (ontwerper van de Stargate in 1989 in Hawaii) om de Stargate naar Nederland te halen. Sinds maart 2015 geef ik workshops met de Stargate en individuele sessies in de Stargate. Mijn specialisatie is het werken met de verschillende sterrenfamilies en hun galactische genezingstechniekenwerken.”

De Stargate begeleidt iedereen die aanwezig is, in de verandering van het eigen energieveld en helpt iedereen persoonlijk op de meest passende manier. Dit kan heling en balans voor het fysieke lichaam betekenen, enorm inzicht of diepe ontspanning en verwijdering van stress. Het werkt door tot op celniveau (DNA). Met als resultaat een groter bewustzijn. Het opent je hart en activeert de levenskrachtenergie (kundalini). Veel mensen ervaren de aanwezigheid van hun gidsen, dierbare overledenen of energieën uit andere dimensies (engelen, verrezen meesters, sterrenfamilies).

De Stargate kan grote veranderingen in je leven brengen. Focus op jouw intenties en je keuze om deze ervaring aan te gaan, dan gaat de Stargate dit werk namens jou doen!

Je hoeft je alleen maar te ontspannen, aanwezig te zijn en open te stellen.

Je bent van HARTewelkom.


Boek vóór 1 november 2017 een individuele Stargatesessie voor maar €70,-
(i.p.v €85,-)


Meer informatie
Stargate-activiteiten / producten en aanmeldingen:
www.gele-ster.nl

Facebook:
Stargate Experience Nederland

http://www.gele-ster.nl/_files//////Stargate%20Programma%202017%20%202018.pdf


Tessa van Dongen | Praktijk Gele Ster – Harmonie

 

Bron: Praktijk Gele Ster / Tessa van Dongen


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Dit is mijn simpele geloof: We hebben geen tempels nodig en geen ingewikkelde filosofie. Onze eigen hersenen, ons eigen hart vormen onze tempel; de filosofie is goedheid.

Dalai Lama, Tibetaans monnikBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.