Global Breakthrough Energy Movement Conferentie 10 - 12 Oktober 2013: Bigger, Boulder, Better!

globalbem2013

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:9281
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
(Grens)wetenschap, Vrije-energie, (Verborgen) nieuws, Media en agenda, Agenda

(Earth Matters | door Jessica Solcer) Na het succes van vorig jaar zal de Global Breakthrough Energy Movement op 10, 11 en 12 oktober 2013 wederom een driedaagse conferentie hosten met presentaties van 30 bijzondere wetenschappers, insiders en creatieve denkers. De conferentie zal dit jaar plaatsvinden in Boulder, Colorado. Diverse onderwerpen met betrekking tot de wetenschap, implicaties en toekomst van Breakthrough Energy zullen aan bod komen.

Het is duidelijk dat de mensheid wordt geconfronteerd met grote uitdagingen. Uitdagingen die systematisch en diep geworteld zitten in vele verouderde systemen en structuren. Oude manieren van denken en doen zijn niet duurzaam en er is behoefte aan een grote transformatie. In wezen zijn we vergeten te zorgen voor onze planeet en voor elkaar.

Het goede nieuws is dat we een omslagpunt bereikt hebben. Het collectieve bewustzijn is aan het ontwaken met een gepassioneerd verlangen om disharmonie te vervangen met harmonie, schaarste met overvloed en kwade daden met goede daden.

De energiecrisis oplossen zou radicaal ALLES veranderen. Wij geloven dat de mensheid de oplossing voor de energiecrisis al heeft. Al decennia hebben toonaangevende wetenschappers, onderzoekers en paradigma-brekende uitvinders geavanceerde technologieën en toepassingen voor schone en duurzame energie gedemonstreerd . De jaren van vertraging zijn te wijten aan onwillige en ongeschoolde leiders en energiebeleidsmakers, maar dat is allemaal aan het veranderen.

In tijden van technologische empowerment en de sterke wens om te evolueren hebben mensen altijd het heft in eigen handen genomen. BEM verenigt hun krachten om een beweging voor mondiale bewustzijn te activeren en te creëren. De Global Breakthrough Energy Movement is een onafhankelijke non-profit stichting, gedreven door vrijwilligers met als primair doel het pubiek bewust te maken van de mogelijkheden en ongelooflijke voordelen van baanbrekende energietechnologieën die schoon, duurzaam en wereldveranderend zijn.

Dit jaar zal de Global Breakthrough Energy Movement conferentie aan de Universiteit van Colorado in Boulder plaatsvinden. In maar liefst drie verschillende zalen zullen er presentaties plaatsvinden. Sprekers zijn onder andere: Foster Gamble, James Martinez, Dan Winter, Michael Tellinger, Jamie Janover, Randy Powell en Richard Dolan. Ook zullen er films en documentaires over Breakthrough Energy getoond worden en zal er informatie verstrekt worden door en over andere organisaties met betrekking tot dit werk. Technologieën die worden besproken zijn onder andere nulpunt-, magneet-, waterkracht-, plasma-, en LENR-technologie. Paneldiscussies zullen de deelnemers in staat stellen om strategieën te formuleren voor het delen van onderzoeksresultaten, het uitrollen van prototypes en de financiering van de grootschalige productie van Breakthrough Energy producten.

Doe mee en leer hoe ook u kunt bijdragen aan dit project! http://www.indiegogo.com/projects/globalbem-breakthrough-energy-movement

“I support The BEM Conference and its roster of many of my heroes”.

Foster Gamble, energy activist and producer of ‘Thrive’

Het gehele programma van de 2013 conferentie: http://globalbem.com/program-detailed-2013/

De sprekers: http://globalbem.com/conference/speakers-2013/

Tickets bestellen: https://cucs.colorado.edu/confreg/breakthrough-energy-movement/


Presentaties en lezingen bekijken van 2012? Dat kan! http://globalbemvoices.com

Nieuw! Het Global BEM magazine 'Pulse': http://www.globalbemmagazine.com/

Houd de website van Earth Matters in de gaten wanneer je kans wilt maken op een jaarabonnement op Pulse magazine. Meer informatie over 'Pulse' en de bijbehorende prijsvraag zullen spoedig volgen.

Meer weten over Global BEM? http://globalbem.com/

Facebook: https://www.facebook.com/GlobalBEM

Twitter: https://twitter.com/GlobalBEM

Youtube: http://www.youtube.com/user/GlobalBEM

Soundcloud: https://soundcloud.com/globalbem

Webshop: http://store.breakthroughenergynews.com/


Geplaatst door Jessica Solcer
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Peace is not won by those who fiercely guard their differences, but by those who with open minds and hearts seek out connections.

-- Katherine PatersonBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.