De slimme huid is gebruiksklaar – transhumanisme weer dichterbij

Hand met nano huid...

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5296
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Wij worden wakker

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Technologie, Nanotechnologie

(Zen Gardner | Vertalerscollectief Wij worden wakker) “Deze uitvinding is opnieuw een stap in de zoektocht naar electronica die naadloos aansluit op het menselijk lichaam en de leefomgeving.”

Onderstaande samenvatting maakt deel uit van een 4 delige serie die ‘game changers’ heet.

Ja, tegenwoordig kan men zijn programmering op de huid plakken. De grote misvatting van vandaag is dat mensen zo gefocust zijn op technologische ‘vooruitgang’ en dat koppelen aan betere sociale omstandigheden, dat ze geen enkel idee hebben van de problemen die eraan kleven. 

Daarbij moet je bedenken dat wat gepresenteerd wordt via de media al lang in gebruik genomen is. De media zorgen er vervolgens voor dat het bij het publiek gepresenteerd wordt, populair en geaccepteerd wordt. Wat presenteert men vandaag aan het publiek?

Superdunne huid met flexibele circuits die de weg effenen voor een huidcomputer

Dit nieuwe en te gekke, elektronische circuitsysteem neemt elke gewenste vorm aan.

Natuurlijk wordt het positief gebracht door aan te geven dat het mensen met geamputeerde ledematen kan helpen meer controle te krijgen over hun kunstledematen.

Daarnaast kan het deel uitmaken van computerspelletjes die niet langer aangestuurd hoeven worden via een groter systeem. Ook is er de mogelijkheid je hardlooprondjes op deze manier te monitoren. Deze computer is zo onopvallend dat we hem gewoon niet meer afdoen of ontkoppelen.

Het is een feit dat de elektronica kleiner en kleiner wordt maar nog steeds moet je wat je bij je draagt in je zak of tas stoppen. Van telefoons tot insuline pompjes, nog steeds heeft het gewicht en massa en moet je er aan denken het bij je te dragen.

Een team van Japanse en Europese wetenschappers hebben dit ultradunne en flexible materiaal verder ontwikkeld tot het licht is als een veertje en als papier tot een propje ineen geknepen kan worden.

‘De elektronica van nu kan rond je pen geplakt worden of zelfs om een haar op je hoofd’ zegt  projectleider Martin Kaltenbrunner tegen ‘Business Insider’. ‘Onze sensoren passen zich zelfs aan de rimpels in de huid aan en kan gedragen worden rond de elle boog of vingerkootjes die in beweging zijn, en toch werkt het perfect’.

Dit materiaal effent de weg naar de ultra gevoelig- en slimme huid die gegevens verzamelt over het lichaam en de omgeving. Omdat het niet beïnvloed wordt door nattigheid kun je er zelfs mee onder de douche.

Slim? Hoezo?

Of het nu gaat om slimme meters, slimme auto’s, slim stof of wat dan ook, het hele idee erachter is dat de massa accepteert dat technologie een vorm van intelligentie bevat. Nu zijn er mensen die dit alles richting een beestachtige computer zien gaan die alles regeert. Daarbij worden wij ingeplugd en gecontroleerd door een groep controlefreaks die een gigantisch elektromagnetisch veld om ons heen gecreëerd hebben. De zichtbare wereld laat steeds meer zien dat de mensen die dit denken wel eens gelijk kunnen hebben.

Niks slims aan

Het is aan jou om je hoofd en hart helder en zuiver te houden, op te letten op wat je eet en drinkt en jezelf vrij zoveel mogelijk te houden van invloed van de matrix. De controle loert overal maar we zijn in staat het te beschouwen en er niet in mee te gaan. 

Blijf alert, maak je vrij!

In liefde,

Zen, ZenGardner.com
Bron:http://www.zengardner.com/smart-skin-is-here-transhumanism-made-easy/


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik weet niet wat ik aan moet met moraal, het enige wat ik weet is wat goed voelt.

Brad Pitt, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.