Harald Kautz Vella over kunstmatige intelligentie

still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:12900
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:YouTube Miles Johnston

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Mind control, Technologie, Chemtrails, (Grens)wetenschap, Nanotechnologie

(Earth Matters | Sanne Dijkstra) Een bijzondere lezing van de Duitse onderzoeker Harald Kautz-Vella tijdens de Bases Woodborough conferentie in juni van dit jaar. Hij gaat in op de ware oorzaak achter de chemtrails, de morgellonsziekte en Black goo. 

Kautz-Vella beschrijft twee vormen van Black goo. Black goo is de levende en invoelende substantie aan de basis van ons fysieke bestaan. Het is de substantie waaruit leven ontstaat. Eén vorm van Black goo is organisch en gemaakt door de Aarde zelf, en de ander is een anorganische vorm van buiten de Aarde.

Deze anorganische Black goo is gebasseerd op kunstmatige intelligentie en nanotechnologie en omzeild de natuurlijke harmonische orde. Deze Black goo vormt een bedreiging voor het organische leven op Aarde.

Kautz-Vella is samen met Cara St. Louis auteur van het boek Dangerous Imagination, Silent Assimilation.

Bron: Earth MattersMiles Johnston


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

"De weinigen die het systeem zullen begrijpen, zullen zo geïnteresseerd zijn in haar winsten of zo afhankelijk zijn van haar gunsten, dat er geen oppositie in deze klasse zal zijn, terwijl anderzijds de grote massa aan mensen, geestelijk onbekwaam om de enorme voordelen te begrijpen… de last (het systeem) zonder klachten zal dragen, en wellicht niet door zal hebben dat het systeem vijandig is aan hun grootste belangen."

Rothschild Brothers Londen, communiqué to associates in New York, June 25, 1863Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.