12-06-16 | Lezing: The lost Bosnian pyramids and the healing energy | Dr. Sam Osmanagich in Joure

Dr. Sam Osmanagich

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4807
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:In-zicht

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Bewustzijn, Geschiedenis

(Agenda-item | Inzicht) We zijn er heel blij mee dat Dr. Sam Osmanagich naar Joure komt. We hebben hem een keer eerder horen spreken over zijn ontdekking van de piramides in Bosnië in 2005, en dit was heel boeiend. Zijn ontdekking, de tegenwerkingen, de botte ontkenning van archeologen dat er gewoonweg geen piramides zijn in Europa, is al een boeiend verhaal op zich.

Maar dat deze volgens hem de grootste en oudste in de wereld zijn en dat hij ook op veel andere plekken in Europa en de wereld meer piramides heeft ontdekt, maakt het nog aantrekkelijker. Bovendien heeft de grootste van de vijf, de piramide van de Zon, bijzondere eigenschappen. Het lijkt op een bepaalde manier een ‘actieve’ piramide te zijn die energie en signalen uitzendt. Tijdens de lezing zal hij dieper ingaan op zijn laatste ontdekkingen over 'the healing energy' van de piramide.

Datum: Zondagmiddag 12 juni 2016
Aanvang: 14.00 tot ongeveer 16.30 uur
Locatie:
Party-en Zalencentrum ’t Haske in Joure.
Door: Dr. Sam Osmanagich
Kaarten:  15 euro p.p. Reserveren verplicht.
Om te reserveren klik hier

Let op:
de lezing wordt in het Engels gegeven

Meer informatie:
‘The lost Bosnian pyramids and their healing energy’

Zijn ontdekking, de tegenwerkingen, de botte ontkenning van archeologen dat er gewoonweg geen piramides zijn in Europa, is al een boeiend verhaal op zich. Maar dat deze volgens hem de grootste en oudste in de wereld zijn en dat hij ook op veel andere plekken in Europa en de wereld meer piramides heeft ontdekt, maakt het nog aantrekkelijker. Bovendien heeft de grootste van de vijf, de piramide van de Zon, bijzondere eigenschappen. Het lijkt op een bepaalde manier een ‘actieve’ piramide te zijn die energie en signalen uitzendt. Tijdens de lezing zal hij dieper ingaan op zijn laatste ontdekkingen en over genezende energie van de piramide.

De lezing zal bestaan uit 4 hoofd onderwerpen:

  • Pyramids around the world
  • Lost pyramids of Bosnia
  • Energy phenomena of Bosnian pyramids
  • Mysterious labyrinth under the Bosnian pyramids

Sam Osmanagich is antropoloog en (buitenlands) lid van de Russische Academie van Natuurwetenschappen en heeft al meer dan 25 jaar piramides bestudeerd over de gehele wereld. En heeft daarbij vele nieuwe piramides ontdekt ook in Europa! Hij bestudeert deze bouwwerken vanuit verschillende invalshoeken. Niet alleen vanuit de fysieke, maar ook vanuit de energetische en spirituele invalshoeken, wat hem tamelijk uniek maakt voor deze tijd. Hij is een man met een indringende missie, die vanuit een spirituele grondhouding wetenschap bedrijft.

Bron: In-Zicht


Commentaar van Käthy Gritter

 Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het enige dat mijn leren in de weg staat is mijn opleiding.

Albert Einstein, Duits natuurkundigeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.