De buitenaardse oorsprong van ons DNA volgens Dan Winter

dna

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:8805
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:TubeTorusTV

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Technologie, DNA, Buitenaards

(Earth Matters | Sanne Dijkstra) Dan Winter gaat diep in op onze buitenaardse afkomst. Een geschiedenis die teruggaat tot de Anunnaki, de Seraphim en de Nephilim. Met informatie over de Alpha Draconians, Andromedanen, Nibiru, de Dogon, Orion oorlogen en DNA-manipulatie.

Dan Winter is een veelzijdig onderzoeker naar de diepere lagen van ons bestaan. Cum laude afgestudeerd aan de universiteit van Detroit in psychofilosofie en de oorsprong van talen. Hij heeft daarnaast veel onderzoek gedaan naar verschillende vakgebieden zoals kwantumfysica, computerkunde en alternatieve / mystieke wetenschappen. Als protegé van Dr. Albert Axe was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de eerste vormen van biofeedback systemen.

Zijn werk wordt gekenmerkt door de diepe verbondenheid tussen alle vakgebieden. Cultuur, wetenschap, mythologie en gechannelde informatie komen allen samen in een unieke synthese over de oorsprong van het menselijke ras.

Een geschiedenis die verder blijkt te gaan dan we tot nu toe dachten. Een oorsprong voorbij de aarde, tot in de sterren.

Bron: TubeTorusTV


Geplaatst door Sanne Dijkstra
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Mijn menselijkheid is verbonden met de jouwe, want alleen samen kunnen we mens zijn.

Desmond Tutu, Zuid-Afrikaans domineeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.