Open brief dr. Rath: Stop het virus en de hysterie!

Dr. Rath open letter

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:7006
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Dr Rath Foundation

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Acties, (Verborgen) nieuws, Gezondheid

(dr. Rath Foundation) Aan de mensen en regeringen van de wereld.

Een pandemie bedreigt momenteel de gezondheid en het leven van mensen over de hele wereld en ruïneert complete nationale economieën. De schokgolf van deze pandemie wordt alleen maar overtroffen door de brutaliteit waarmee potentieel levensreddende informatie om de pandemie mogelijk onder controle te krijgen, systematisch wordt achtergehouden voor de mensen en voor vele politieke besluitvormers wereldwijd.                                                                                     

Het sociale leven wordt verstoord, fundamentele burgerrechten worden ontnomen en economische schade van ongekende omvang wordt geaccepteerd, dit alles in naam van het inperken van de pandemie. En toch geven noch de zogenaamde ‘deskundigen’, noch de politici die zij adviseren, de mensen de meest elementaire – en mogelijk levensreddende – gezondheidsadviezen: Een optimale inname van vitamines en andere essentiële micronutriënten is een belangrijke maatregel voor iedereen om zijn immuunsysteem te versterken. Dit wetenschappelijke feit – erkend door negen Nobelprijzen en gedocumenteerd in talloze handboeken over biologie en biochemie over de hele wereld – ontbreekt in wezen in elke aanbeveling op het gebied van de volksgezondheid.

Lees hier de gehele open brief door Dr. Matthias Rath over de 2020 pandemie.

Vertalingen: Deutsch | Español | Français | Ελληνικά | Italiano | Nederlands | Polski | Português | Русский

Vragen die in deze Open Brief beantwoord worden

 • Had de huidige pandemie voorkomen of snel ingedamd kunnen worden, wanneer de met negen Nobelprijzen ondersteunde kennis over het belang van microvoedingsstoffen voor het immuunsysteem, in de afgelopen decennia wereldwijd bekend was gemaakt?
 • Waarom zijn de sterftecijfers in Italië, Iran, Spanje en bepaalde andere landen zo hoog; maakt de slechtere economische situatie, en daarmee onlosmakelijk verbonden onderverzorging met microvoedingsstoffen miljoenen mensen extra vatbaar?
 • Waarom sterven alleen wij mensen aan het virus dat de actuele pandemie veroorzaakt, maar nauwelijks andere levende wezens; zelfs niet degene die het virus overbrengen?
 • Waarom heeft meer dan 99% van de mensen die door de pandemie ziek worden en sterven, ernstige andere aandoeningen, waaronder hoge bloeddruk, diabetes en bepaalde andere gezondheidsproblemen?
 • Waarom wordt er geen aandacht geschonken aan meer dan 28.000 wetenschappelijke studies die een verband aantonen tussen vitamines/antioxidanten en preventie van diabetes? Die studies zijn te vinden op de website pubmed.gov, de medische online-bibliotheek van het Amerikaanse National Institute of Health à zoek op “antioxidant and diabetes”
 • Waarom wordt er geen aandacht geschonken aan meer dan 20.000 studies die een verband aantonen tussen vitamines/antioxidanten en preventie van hoge bloeddruk? à zoek op “antioxidant and hypertension”.
 • Waarom wordt er geen aandacht geschonken aan meer dan 25.000 studies die een verband aantonen tussen vitamines/antioxidanten en versterken van het immuunsysteem? à zoek op antioxidant and immune.
 • Waarom worden we in de actuele discussies door de zogenoemde medische “experts” niet over deze levensreddende informatie geïnformeerd?
 • Waarom zegt niemand dat in wezen al die experts direct of indirect aan de miljardenzware farmaceutische investeringsbusiness verbonden zijn?
 • Waarom propageren die lobbyisten en PR-agenten van de farmaceutische industrie – in plaats van informeren over natuurlijke manieren om het immuunsysteem te versterken – een wereldwijd angstscenario, ten gevolge waarvan systematisch fundamentele burgerrechten beperkt worden en feitelijk een wereldwijd “oorlogsrecht” ingevoerd wordt?
 • Waarom hebben de regeringen van de belangrijkste farma-exportlanden decennialang geprobeerd deze levensbelangrijke informatie over het belang van vitamines voor versterken van het immuunsysteem en in de strijd tegen ziekten, te laten verbieden – en dat wereldwijd?
 • Waarom heeft de Duitse regering een extra belangrijke rol gespeelt om deze natuurgeneeskundige benaderingen wereldwijd te laten verbieden; had het te maken met de fatale invloed van de farmaceutische industrie op de politiek?
 • Hebben we, in plaats van te luisteren naar de zogenoemde “experts” en de politici die door hen instructies krijgen, niet dringend behoefte aan onafhankelijk denkende mensen en politici, die op basis van wetenschappelijke feiten uit vitamine-onderzoek – en met gezond mensenverstand – verantwoordelijkeid nemen?

Bron: dr-rath-foundation.org


Dr. Rath heeft zijn stem in het verleden vaker laten horen:

2006
Dr. Rath’s volksgezondheidsinformatie
In het New York Times, 23 maart, 2006
2005
Dr. Rath’s volksgezondheidsinformatie
In het New York Times, 6 mei, 2005
2003
Dr. Rath’s volksgezondheidsinformatie
In het South China Morning Post, 11 april, 2003
 
CORONA CRISIS SCHEMA white NL

Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wetenschappers hebben bewezen dat het onmogelijk is om bij vérspringen een grotere afstand te behalen dan tien meter, maar ik luister niet naar zulke praatjes. Dergelijke gedachten hebben de neiging om zich in je voeten te nestelen.

Carl Lewis, Amerikaans atleetBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.