Cara St Louis Fundraiser supported by Arizona Artisans Guild

Cara St. Louis

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:2128
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Acties

Cara is van oorsprong Amerikaans auteur en alternatief onderzoekster. Zij was producer van het Tv-kanaal ‘The People’s Voice TV’, ze schreef artikelen voor de gerenommeerde website ‘Veteran’s Today’ en schreef de novelle ‘Consolata’s Companion’. Daarnaast is ze esoterisch onderzoekster en schreef daarover verschillende boeken. Onder andere ‘The Sun Thief’. Haar boeken en artikelen zijn vertaald in het Duits en Spaans.

Cara spreekt van ‘het gestolen millenium’, als er gesproken wordt over de gecreëerde sociale structuren waar we in leven en de culturele implosie van de 20ste eeuw. Briljante wiskundigen en astronomen hebben aangetoond dat er in onze historie zo’n 400 tot 1300 jaar zijn ‘ingevoegd’ in onze geschiedenis en onze wérkelijke geschiedenis. Zou het je verbazen als er een valse 1000 jaar zijn ingevoegd in onze tijdlijn, om het ‘koninklijke expansie’ te rechtvaardigen? Dit wordt het ‘Scaligerische Tijdspad’ genoemd. Cara laat in haar boeken zien wie deze manipulaties uitvoerden en waarom.
 
Haar conclusie is dat wij als mensenras zijn afgesloten van de Zon en van de kosmos..! Toen we eenmaal in de schoolbanken zaten, zoals schaapjes in een kooi, werd ons alles wijsgemaakt, dat pastte binnen de agenda van de manipulatoren. Maar.. hoe zou het zijn, als de ongeziene componenten in ons voordeel werken, omdat ze opnieuw aan het licht komen en de dreiging op ons voortbestaan aantonen..?

 
These beautiful people are jumping in to help Cara St. Louis in her critical hour at the moment. There are donations of art, jewelry, autographed books, readings, t-shirts and even a highest bid 'you be the fourth interviewer' spot with her when she interviews Mark Devlin and Mike Williams about Paul McCartney and the Music Con. $5 on up. It's win-win, folks. You'll keep an important activist alive.

Support Cara with a subscription to her site: www.patreon.com/carastlouis

Or make a donation

Sourcevortexcourage.me


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je zorgen maken is als bidden voor wat je niet wilt.

Isaac ShapiroBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.