Oproep tot contactpersonen Observatie- en bekrachtigingsbijeenkomsten

Zonsondergang aan het strand

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4649
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Acties, Earth Matters | diversen, Media en agenda, Achter de schermen

Oproep!

Wij zijn bezig om een landelijke initiatief-groep op te richten die als doel heeft door het hele land observatie- en bekrachtigingsbijeenkomsten te organiseren.

Wij zijn daarvoor op zoek naar mensen die contactpersoon willen zijn in hun eigen regio, en die willen helpen zo'n groep(je) in hun eigen gebied te realiseren.

Arjan Bos schrijft heel mooi op de site van Earth Matters over de laatste "mensbeleving in de natuur" met Martijn van Staveren het volgende:

"Na jaren bijna onafgebroken spreken stopt Martijn met zijn lezingen, educaties en ook de Crowd Powers, daarnaast gaan zijn Facebook en website off-line. Alle vorm laat hij los en gaat in de lege ruimte, daar waar vrije creatie mogelijk is. Tegelijkertijd geeft hij daarmee een signaal om van weten naar doen te gaan. Nu is de tijd om zelf op te staan, niet meer op iets of iemand te leunen en werkelijk te gaan doen wat je ten diepste voelt waarom je hier bent".

Sinds enige tijd zijn er her en der in den lande initiatieven van groepjes en individuen die observatie-bijeenkomsten en bekrachtigings-bijeenkomsten organiseren.  Sommigen zijn daar al langere tijd mee aan de gang. Ook wij zijn al een tijdje bezig met het organiseren van observatie-bijeenkomsten en putten daar enorm veel voldoening uit, en de hartskracht is bij deze bijeenkomsten enorm.

Wat zou het niet mooi zijn als we deze losse initiatieven met elkaar kunnen bundelen tot een landelijke initiatief-groep zodat er samenhang en verbinding komt, waarbinnen ruimte is voor ieders eigenheid en persoonlijke kracht.

Daarom willen wij een oproep doen voor mensen die contactpersoon willen zijn in hun eigen gebied!!

Laten we dit met elkaar gaan dragen! 

Nadat we een inventarisatie hebben gemaakt welke contactpersonen er zijn, nemen me met jullie contact op om de vervolgstap te bespreken.

 

Opgeven kan bij:

 

Marleen Noske

emailadres: [email protected]

telnr: 06-13977397

 

Karin Kooiman

emailadres: [email protected]

telnr: 06-4470 6867

 

Aletta Mantz

emailadres: [email protected]

telnr: 06-46898410


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

I don't laugh at people any more when they say they've seen UFOs, I've seen one myself.

Jimmy CarterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.