3-6-2017 | ‘Internationale vaccinatieschade bewustzijnsdag’ Steek een kaars aan voor alle vaccinatie slachtoffers! ‘Light a candle’

Vaccinatieprik

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2266
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:NVKP

Gekoppelde categorieen
Acties, Media en agenda

(NVKP | Anne-Marie van Raaij-Schouten) 3 Juni is Internationale Vaccinatieschade Bewustzijnsdag, de jaarlijkse herdenkingsdag waarop wereldwijd vaccinatieslachtoffers worden herdacht.
Mensen zullen zich in heel Europa verzamelen op openbare plekken (straten, pleinen of parken) en kaarsen branden om al het leed van door vaccinatie beschadigde (én overleden) kinderen en volwassenen te herdenken. Deze herdenking brengt onder de aandacht, dat vaccinatie niet onschuldig is, maar negatieve, soms zelfs zeer ernstige, bijwerkingen kan hebben. In deze tijd waar in veel landen over de hele wereld vaccinatie zelfs verplicht is, is het des te belangrijker om mensen te informeren over de risico’s van vaccinatie. Nog altijd wordt vaccinatieschade ontkend door de autoriteiten, terwijl veel medische deskundigen over de hele wereld waarschuwen voor de risico’s. Alleen de vaccinatieslachtoffers en ouders kennen de waarheid.
 
Steek op 3 juni ook een kaars aan voor de vaccinatie slachtoffers
U kunt alleen thuis of gezamenlijk op een openbare plaats een kaars branden. Elke herdenking van vaccinatie slachtoffers zal de donkere kant van vaccinaties belichten!
Mocht u in dit kader iets willen organiseren, laat het ons weten, [email protected] dan zorgen wij dat op de website www.lightacandle.eu uw actie of een foto ervan geplaatst wordt.
 
Virtuele kaars
U kunt ook een virtuele kaars aansteken op de pagina ‘Light a candle’ http://lightacandle.eu/main , waarmee u uw instemming met de Internationale Vaccinatieschade Bewustzijnsdag tot uitdrukking brengt.
 
Teken de petitie!
U kunt verhalen delen over vaccinatieschade. U kunt ook de petitie van de EFVV delen en ondertekenen om de vrijheid van keuze terug te krijgen of te behouden, daar in veel landen over de hele wereld vaccinatie verplicht wordt gesteld en daarmee de mensenrechten worden geschonden:
De Internationale Vaccinatieschade Bewustzijnsdag wordt geïnitieerd door de EFVV(European Forum for Vaccination Vigilance). De NVKP is lid van de EFVV en ondersteunt de jaarlijkse herdenking van de vaccinatie slachtoffers.
 
 
Met hartelijke groet,
 
Anne-Marie van Raaij-Schouten
 
Voorzitter NVKP
Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken
Laat u informeren over vaccineren!
 
 
 
 
Alleen dankzij de steun van leden, kan de vereniging alle informatie blijven geven. Meldt u aan; wordt nu lid via www.nvkp.nl.
Wilt u een bedrag schenken of onze vereniging in uw testament opnemen, dat kan naar NVKP banknr. NL75 INGB 0000 7523 60. Uw gift is fiscaal aftrekbaar daar de NVKP de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) heeft. Wij danken u bij voorbaat.
De NVKP opereert volstrekt onafhankelijk van welke sponsor of adverteerder dan ook: organisatorisch, inhoudelijk, wetenschappelijk of anderszins.


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Omdat dingen zijn zoals ze zijn, hoeven ze nog niet te blijven zoals ze zijn.

Bertold Brecht, Duits dichter en toneelschrijverBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.