"The biggest elephant in the room" | deel 1: Geo engineering

1e olifant

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:9618
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Aarde en milieu, (Verborgen) nieuws, Chemtrails, Eigen producties, Olifanten in de kamer

(Earth Matters | door Arjan Bos) Amerikanen en Engelsen gebruiken tegenwoordig het gezegde: “The elephant in the room” om een situatie aan te geven die overduidelijk aanwezig is, maar waar niemand over wil praten.

In de afgelopen jaren hebben we daar op Earth Matters vele voorbeelden van voorbij zien komen. Het overkoepelende beeld wat daaruit naar voren komt is behoorlijk confronterend, maar zal toch breed onder ogen gezien moet worden om nog iets van een leefbare wereld voor onze kinderen achter te laten. De beste en meest onloochenbare docu's gaan we in deze serie op een rij zetten.

Gedachten zijn scheppend en we kunnen alleen door een collectief positief toekomstbeeld, energetisch naar een harmonieuze toekomst navigeren. We kunnen er echter niet omheen om licht op donkere zaken te laten schijnen. Alleen vanuit het willen zien van de huidige realiteit kunnen we de toekomst creëren zoals wij die voor ogen hebben. Met andere woorden: om daar te komen waar we willen, moeten we vertrekken vanaf de plek waar we nu zijn. En we moeten weten waar we ons nu bevinden om die reis te kunnen maken.  

De eerste olifant in de kamer is "Why in the World are they spraying" (met Nederlandse ondertitels). Deze video geeft veruit de meest breede en diepe analyse over chemtrails/geo-engineering. Glashelder wordt uiteengezet wat de agenda is van dit bizarre programma dat niet alleen het beïnvloeden van het weer behelst, maar ook het veranderen van de samenstelling van de grond, het 'en passant' overnemen van de controle op de voedselketen en nog vele andere zaken. 

Een divers palet aan wetenschappers, politici, boeren, weerkundigen, piloten, beurshandelaren en burgers komen aan het woord. Geo engineering is terug te vinden in overheidsdocumenten wereldwijd, er zijn grote professionele congressen en bedrijven die er mee bezig zijn. Wat geo engineering met ons en onze aarde doet, is met geen pen te beschrijven. Wie nog lachering over chemtrails doet heeft deze docu niet gezien: de feiten die hier gepresenteerd worden zijn onloochenbaar.

Dit is de eerste MUST SEE:

www.whyintheworldaretheyspraying.com

De overheid, alle reguliere media, het KNMI maar bijvoorbeeld ook Greenpeace zijn hier door velen al jaren op gewezen, maar ze ontkennen categorisch tot nu toe. Geo engineering staat ook niet op de agenda als er klimaatverdragen besproken worden.


Geplaatst door Arjan Bos

Arjan Bos

Mijn naam is Arjan Bos, ik ben vrijlieft, vader van drie kinderen en woon in Delft.

Een veelkleurig pallet aan ervaringen in allerlei reizen, banen en levensvisies vormden de basis voor het opzetten van Stichting Earth Matters...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Arjan BosLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Spelen omvat een geniale niet te definiëren energie, die op onnavolgbare wijze het binnenste verbindt met diens ware bron. En ware geaardheid zal zich weldra uiten, in zelf scheppend vermogen.

Moniek van PeltBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.