24 juli 2013: Monsanto Video Revolt

Monsanto Video Revolt

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:9081
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Monsanto video revolt

Gekoppelde categorieen
Aarde en milieu, Genetische manipulatie, Gezondheid, Voeding, Acties, Media en agenda

Vandaag, 24 juli 2013 is de wereldwijde Monsanto Video Revolt van start gegaan. Eerder dit jaar op 24 mei waren er wereldwijd mijloenen mensen op de been om te demonstreren tegen de biotech gigant Monsanto. Onder andere Mike Adams en Alex Jones deden de hele dag live verslag van het event. Hieronder een overzicht van een paar van de video's met onder andere de video van hun live stream.  

Monsanto gaf na 24 mei aan dat het geen GMO's wil doordrukken in landen waar er weerstand is, maar gaat nu wel door met het patenteren van zaden van conventionele gewassen als broccoli... 

PS Vanwege Wifiproblemen in Zuid Europa hebben we onze korte videoboodschap aan de medewerkers van Monsanto Nederland helaas niet kunnen uploaden. We doen morgen een nieuwe poging.  


The Monsanto Video Revolt brings together activists from around the world in order to put the final stake in the vampire heart of Monsanto. Anthony Gucciardi sounds the alarm and calls concerned citizens to join the fight in an unscripted video take.

Anthony Gucciardi is the founder of natural health website NaturalSociety.com and investigate reporting hub title="http://www.StoryLeak.com/" dir="ltr" href="http://www.storyleak.com/" rel="nofollow" target="_blank">www.StoryLeak.com

Visit the official Monsanto Video Revolt website and join the fight: monsantovideorevolt.com

 


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Een radicale innerlijke transformatie en het overgaan naar een nieuw bewustzijnsniveau zouden wel eens onze enige echte hoop kunnen zijn voor de oplossing van de huidige wereldcrisis, die teweeg is gebracht door de dominantie van het westerse mechanistische paradigma.

Stanislav Grof, Amerikaans psycholoogBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.