Excellente video: Resonance – Beings of Frequency

still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:15555
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Stop UMTS

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Technologie, Aarde en milieu, Milieu, Gezondheid, Straling en electrosmog, Ziekte, Kanker

(Earth Matters) In verband met het onderzoek van de Deense brugklas dames brengen we deze bijzondere en spraakmakende documentaire over straling opnieuw onder jullie aandacht


(Stop UMTS) De documentaire Resonance is een sensationele eyeopener die de schade onthult die wij aanrichten door te leven in een zee van kunstmatige draadloze straling. Twee miljard jaar geleden kwam het eerste leven op aarde. Een planeet met natuurlijke achtergrondstraling. Naarmate het leven langzaam evolueerde paste het zich aan deze natuurlijke achtergrondstraling aan.

Tegen de tijd dat het menselijk leven op aarde ontstond was er een ongelooflijke relatie ontstaan die de wetenschap nu pas begint te begrijpen.

Vanaf 14:00 minuten wordt de video buitengewoon interessant door de verbanden die gelegd worden met bijen, vogels, cryptochrome cellen, de verstoring van de Schumann frequentie, EHS, de overtuigende aanwijzingen voor een relatie tussen zendmasten en kanker (48:30) etc. etc. De video duurt 84 minuten, en is spannend en onthullend tegelijk.

Bron:

stopumts.nl


Geplaatst door Stop UMTS

Stop UMTS

Kroniek van het maatschappelijk verzet tegen zendmasten voor mobiele telefonie. Archief van 'early warnings' over de gezondheidsgevaren van de draadloze maatschappij...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Stop UMTSLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

There are many aspects to success; material wealth is only one component. ...But success also includes good health, energy and enthusiasm for life, fulfilling relationships, creative freedom, emotional and psychological stability, a sense of well-being, and peace of mind.

Deepak ChopraBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.