The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 7

still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:12027
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Aarde en milieu, (Grens)wetenschap, Vrije-energie, (Verborgen) nieuws, Bouwen en wonen, Energie, Vrije energie

Op 9, 10 en 11 november 2013 bezocht ik de eerste Global Breakthrough Energy Movement Conference in Hilversum, het mediabolwerk van Nederland. Op evenementenlocatie Gooiland werden er 3 dagen lang in 2 conferentiezalen presentaties gegeven door meer dan 18 internationale sprekers. Natuurlijk lag de focus op het onderwerp BE technologieën, maar ook aanverwante zaken als HAARP, Klasse X zonnevlammen, orgonite, bewustzijn, economie en media werden besproken. In dit laatste deel meer over de sprekers Michael Tellinger, Fernando Vossa, Georg Ritschl, James Martinez, Ralph en Marsha Ring en dr. Judy Wood met previews van de Global BEM lezingen.

Michael Tellinger is wetenschapper, ontdekkingsreiziger en internationaal geprezen auteur. Hij schreef o.a. ‘Slave Species of God’, ‘Temples of the African Gods’ en ‘Adam’s Calendar’. Hij is een autoriteit op het gebied van het ontstaan van de mensheid en de verdwenen beschavingen van Zuid-Afrika. Geleerden hebben ons verteld dat de eerste beschaving op Aarde is ontstaan in een land genaamd Sumer, zo'n 6000 jaar geleden. Echter, nieuwe archeologische ontdekkingen gemaakt door Tellinger (en zijn team van wetenschappers) tonen aan dat de Sumeriërs en de Egyptenaren hun kennis geërfd hebben van een eerdere beschaving. Deze oudere beschaving leefde in het zuidelijke puntje van Afrika meer dan 200.000 jaar geleden en hield zich bezig met het delven van goud...

Tellinger vertelt over de verdwenen oude beschavingen in Zuid-Afrika en toont het bewijs voor oude geavanceerde technologie dat gebruik maakte van geluid en resonantie als een bron van energie. In de stenen ruïnes vinden we de meest onverwachte lessen en richtlijnen voor een wereld zonder geld, het breken van de wurggreep van corrupte regeringen en bankiers, en het leveren van oplossingen die slechts een paar jaar geleden ondenkbaar waren. Hij vertelt over de eenvoudige principes en de uitvoering van wat hij ‘contributionisme’ noemt. Alle oude culturen lijken precies deze filosofie te hebben omarmd, die stelt: "Als het niet goed is voor iedereen, is het niet goed." In Afrika noemt men dat ‘Ubuntu’. De UBUNTU beweging en Tellingers juridische acties tegen de banken in Zuid-Afrika hebben beiden hetzelfde doel: een nieuwe sociale structuur creëren die bestaat uit verenigde gemeenschappen met een groeiend bewustzijn die functioneren zonder geld, zonder ruilhandel, zonder waarde te hechten aan iets, omdat ieders bijdrage even waardevol is. Een samenleving waarin iedereen met zijn talent en verworven vaardigheden bijdraagt aan de gemeenschap. Een nieuw tijdperk van eenheid en overvloed op alle niveaus, omdat er geen hindernis is om vooruitgang te boeken.

Fernando Vossa is specialist op het gebied van energy research, healing technologie en kosmisch bewustzijn. Hij probeert de psyche en het hart van zijn publiek te bereiken met behulp van multidisciplinaire technieken afkomstig uit vakgebieden als o.a. industrieel ontwerpen, cognitieve psychologie, virtual reality, camerawerk, architectuur, grafisch ontwerp en beeldende kunst. Vossa is een voorstander van holistisch onderzoek, waarbij wetenschap en spiritualiteit samenkomen.  Volgens Vossa is de katalysator voor een wereldwijde verschuiving ‘Breakthrough Thinking’ waarmee wetenschappelijke dogma’s overstegen kunnen worden. Het biedt ons een inspirerende kijk op onderzoek in volledige creatieve vrijheid.

Georg Ritschl is oprichter van het grootschalige energie healing project 'Orgonise Africa', gevestigd in Zuid-Afrika. Hij heeft orgone werk verricht in meer dan 10 Afrikaanse landen met vaak verbluffende resultaten als gevolg: het terugdringen van droogte, vergroening van woestijnen, meer neerslag, plantengroei, verbeterde gezondheid van mens en dier, vermindering van stralingseffecten en het verhogen van bewustzijnsniveaus. Orgone energie is de naam die werd gegeven door dr. Wilhelm Reich aan de alomtegenwoordige levensenergie, ook wel aangeduid als ether, nulpuntenergie, kwantumfluctuatie en ruimte energie. Wilhelm Reich merkte op dat de vrije stroom van orgone energie alle levensprocessen ondersteunt, terwijl orgone in een staat van stagnatie leidt tot atrofie, disintegratie en de dood. Hij noemde de vloeiende toestand van deze energie ‘POR’ of positieve orgone energie en de stagnerende of geblokkeerde toestand ‘DOR’ of dodelijke orgone energie. Hij ontwikkelde een arsenaal aan orgone concentrerende tools, zoals de orgone accumulator en de cloudbuster. Hierop volgde de ontdekking van een materialenmix genaamd ‘orgonite’ door onderzoeker Karl Welz en even later de verdere ontwikkeling van krachtige tools voor environment healing door Don Croft.  
Orgonise Africa is onderdeel van een groter en groeiend wereldwijd netwerk van onderzoekers en activisten die begonnen zijn met de grootschalige distributie van orgonite. In Zuidelijk Afrika heeft Orgonise Africa het terugdringen van droogte, vergroening van de woestijn en een verhoogde vitaliteit al als resultaten geboekt. Tijdens de presentatie legt Ritschl uit welke instrumenten er gebruikt worden, wat de resultaten zijn, hoe deze resultaten gemeten zijn en hoe men zelf orgonite en orgonite instrumenten kan maken, zodat iedereen zijn eigen orgone healing project kan beginnen.

James Martinez houdt zich voornamelijk bezig met het verspreiden van kennis over de voordelen van koude fusie, dat hij omschrijft als de grootste uitvinding sinds het wiel. Binnenkort zal hij verschijnen in de documentaire ‘The Believers’, waarin hij de technologische gevolgen en implicaties van koude fusie bespreekt. Ter voorbereiding van de Global BEM conferentie zocht Martinez naar een geloofwaardige wetenschapper om te spreken over LENR. Iemand raadde hem Dennis Bushnell aan, senior onderzoeker bij de NASA, die al verschillende presentaties had gegeven over LENR. Echter ontaardde het gesprek met de NASA onderzoeker in een dreigement van Bushnell richting Martinez...

Ralph Ring is een briljant technicus die als jonge man in de late jaren ’50 en vroege jaren ’60 nauw samenwerkte met Otis T. Carr. Met behulp van een klein team bouwde Carr, zelf protegé van Nikola Tesla, een aantal levity discs. Ralph Ring maakte een geslaagde testvlucht, maar al snel werd het lab van Carr met geweld door overheidsagenten ontmanteld. Ralph en zijn vrouw Marsha vertelden samen hun verhaal...

Last but definitely not least... Dr. Judy Wood toont tijdens haar presentatie “Where did the towers go?” aan dat wij allen al een keer getuigen zijn geweest van een live demonstratie van BE technologie. Op 11 september 2001 heeft men volgens Wood gebruik gemaakt van een al bestaande BE technologie voor destructieve doeleinden, recht voor onze neus…

Voor wie de gehele lezingen wil zien: Op de website Voices of Breakthrough Energy kan men tegen een kleine vergoeding alle lezingen bekijken.

Klik op onderstaande links om deel 1 & 2 & 3 & 4 & 5 van The Global Breakthrough Energy Movement Conference te lezen:

The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 1

The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 2

The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 3

The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 4

The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 5

The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 6

Voor meer informatie over de Breakthrough Energy Movement:

globalbem.com

globalbemvoices.com

facebook.com/globalbem

twitter.com/globalbem

youtube.com/user/globalbem

soundcloud.com/globalbem


Geplaatst door Jessica Solcer


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


QuoteBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.